Kontakt

 

Ljusare

Angelica Henriksson

Jag som har startat Barnyoga.com heter Angelica Henriksson och verkar i huvudsak i Norrtälje. Jag driver yogastudion Studio Karma och är diplomerad yogalärare i Medicinsk Yoga för Barn och ungdom samt Internationellt Certifierad Vinyasa- och Viryayogalärare enligt Yoga Alliance (E-RYT 200).

Barnyoga.com har sedan 2012 utbildat fler än 200 barnyogaledare och vi fortsätter. Vår vision är att så många barn som möjligt ska få möjlighet att dra nytta av yogans fördelar. Yogan skapar självkänsla, självförtroende, medvetenhet och minskar stress. När barnen får verktyg som hjälper dem att bli närvarande blir de trygga i sig själva. Och med trygga barn skapar vi en bättre framtid.

Tveka inte för att kontakta mig om du har funderingar kring våra utbildningar. Alla bokningar sker direkt via hemsidan.

Epost: info@barnyoga.com
Telefon: 070-23 53 283

 

IMG_1837

Linda Eliasson

Jag heter Linda Eliasson och är administratör på Barnyoga.com. Det är jag som bland annat svarar på mail och sköter fakturering.
Min erfarenhet som barnyogaledare är att yogan tillåter alla barn att vara precis där de befinner sig just nu, utan stress och krav från omvärlden. Att bara få vara sig själv för en stund ger så otroligt mycket.

Mig når du på info@barnyoga.com, jag svarar gärna på frågor och funderingar!