10 anledningar att välja Barnyoga.com

Att välja utbildning är ett stort beslut och idag finns det många som erbjuder utbildningar inom Barn- & Tonårsyoga. Här är 10 goda anledningar till varför du ska välja Barnyoga.com:

  1. Innehåller terapeutisk yoga och bygger på forskning som stöder yoga.
  2. Barnyoga.com är godkänd av Yoga Alliance som kvalitétssäkrar yogaskolor.
  3. Nordens ledande utbildningar inom Barn- & Tonårsyoga. Vi har sedan starten 2012 utbildat fler än 1 500 personer.
  4. Ett prisat företag. Angelica Henriksson har vunnit priser som Årets Nyföretagare-13, Årets unga kvinnliga företagare -15, Årets Hederspris -18 och Årets Yogahäng -19.
  5. Hos oss kan du fortsätta utbilda dig med uppskattade Workshops i intressanta ämnen som tex Yoga & Entreprenörskap.
  6. Kunniga och inspirerande yogalärare med lång och gedigen erfarenhet. Angelica Henriksson är grundare av Barnyoga.com och har drivit Norrtäljes yogastudio i tio år. Josefin Wikström är Yogaterapeut med specialinriktning psykiatriska sjukdomstillstånd. Karin Chaikiat Sjödin är Grundskolelärare, Föräldra- & Familjecoach och Mindfulnessinstruktör.
  7. Utbildningarna syftar till att du ska kunna komma igång att börja leda direkt efter utbildningen.
  8. Grundutbildningarna finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Barnyogaledarutbildningen finns också som Distansutbildning.
  9. Angelica Henriksson och Josefin Wikström är en del av Team Yogobe. Via Yogobe.com kan du se Barn- & Tonårsyogavideos samt Traumayoga. Se dem gratis i 30 dagar, utan bindningstid, med kampanjkoden ANGELICA. Sök sedan på våra namn för att få upp alla videos!
  10. Vi erbjuder Nordens första Barnyogaledarutbildning på Distans. Gå utbildningen när och var du vill, från din dator, surfplatta eller mobil.

Vill du ha hjälp med att planera din utbildning? Ring Angelica på 070-23 53 283 för att få bästa möjliga villkor.

Sagt av deltagare

“Det bästa med just Barnyoga.com är att allt var så tydligt och strukturerat. Det var bara att sätta igång att leda klasser utan tvekan eller osäkerhet. Såklart för din “röda tråd” under utbildningen och att alla fick testa själva redan då. Även kompendiet var och är till stor användning.” Malin Bäckström

“Bra grund och fantastisk väg in i yogans värld! Man vidrör ju mycket av allt vad yoga innebär under utbildningarna.” Evelina Lundén Halldén

“Barn och ungdomar behöver yogans verktyg för att står stadigt i vår stressande vardag. Barnyoga.com erbjuder utbildningar som ger riktigt bra fakta, kunskap och massor av inspiration till oss som vill arbeta för barns bästa.” Liselott Aronsson