Nordens ledande utbildningar online inom Barn- & Tonårsyoga med fler än 2 000 deltagare sedan starten 2012.

Gratis webinar online

Vill du få yogaövningar som kan hjälpa barn och tonåringar att känna sig tryggare, både mentalt och fysiskt? Då är du välkommen på gratis webinar online 9 eller 10 november.

Få yogaövningar som kan öka självförtroendet, självkänslan, förbättra sömnen, koncentrationen och impulskontrollen samt ett verktyg för att hantera stress och inre oro.

Är yoga religion?

Har du fått den frågan någon gång? Och inte vet vad du ska svara?
Här kan du ladda ner en gratis pdf med fakta så du kan svara nej på frågan med säkerhet.

Utbildningar

Bli Diplomerad Barn- och/eller Tonårsyogaledare eller gå hela vägen för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.

Inspiration

Bli inspirerad och motiverad till att uppnå dina yogadrömmar tillsammans med oss.

Gemenskap

Få trygghet och stöd genom utbildningarna men också efter utbildningarna som medlem i BarnyogaCommunity.

“Upplev vad som händer när barn och tonåringar får tid och plats till att bara få vara.

– Angelica Henriksson, grundare Barnyoga.com

Barnyoga Angelica Henriksson-13

Vill du:

  • Lära dig leda yoga för barn- och/eller tonåringar?
  • Yoga hemma med dina barn eller barnbarn?
  • Veta hur yoga kan skapa mer ro i klassrummet?
  • Utveckla din verksamhet med barn- & tonårsyoga?
  • Äntligen uppfylla drömmen om att bli Yogalärare?

Då har du kommit rätt

Här kan du som är nyfiken på yoga för barn och tonåringar få enkla övningar tillsammans med praktiska tips för att komma igång att leda yoga snabbt, enkelt och tryggt. Eller följa med hela vägen och utvecklas till en otroligt kompetent Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare. Eller välja att inrikta dig enbart mot Barnyoga eller Tonårsyoga.

Med både distansutbildningar, ett community och liveträffar online, blir utbildningarna lättillgängliga och du kan lägga upp din utbildning så att den passar dig på bästa sätt! Se utbildningarna lite längre ner.

Det är jag som är Angelica…

… och det är jag som välkomnar dig till Barn- & Tonårsyogans underbara värld. Jag grundade Barnyoga.com 2012 efter att ha lett mängder av barn- och tonårsyogaklasser och märkt vilken enorm efterfrågan det fanns bland vuxna att få ta till sig dessa kunskaper. Hur man kan använda yoga för att stärka självkänslan, självförtroendet och förmågan att hantera stress – i hemmet, på förskolan/skolan eller i andra sammanhang där unga samlas. 

Jag älskar yoga och min önskan är att så många barn och tonåringar som det går ska få prova på yoga. För att få veta att det finns verktyg till att hantera stress, sätta goda vanor och få höra att de duger precis som de är! Därför skapade jag Barnyoga.com – för att fantastiska personer som du ska kunna lära dig dessa metoder och stärka barn och tonåringar i vår närhet!

Våra utbildningar

Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare eller börja med att bli Diplomerad Yogaledare för att sedan bygga på din utbildning om och när du vill. Utbildningarna sker online i en blandning av färdiginspelade videos och liveträffar online.
När du är Diplomerad Yogaledare är du välkommen att bli medlem i BarnyogaCommunity.

Få en tydlig beskrivning av hur det funkar genom att klicka här.

boy-child-countryside-cute-551568

Diplomerad     Barnyogaledare

Webbutbildning + Hemuppgifter
Yoga upp till 11 års ålder

Lär dig barnyogas grunder, andningens betydelse för välmåendet, avslappningar samt praktiska tips på hur du blir en bra ledare och skapar en trygg plats där barnen bara får vara. Lär dig även Familjeyoga!

agriculture-blonde-hair-cereal-corn-1152729

Diplomerad Tonårsyogaledare

Webbutbildning + Hemuppgifter
Yoga för 12-18 åringar

För dig som arbetar och/eller lever med tonåringar samt för dig som redan är yogalärare och vill utveckla din verksamhet. Med delar av program och teori från terapeutisk yoga.

photography-of-child-pushing-the-wagon-1067191

Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare

Våren 2022
Både live online och i Norrtälje

För dig som vill bli Yogalärare när du är godkänd Diplomerad Barn- & Tonårsyogaledare. Innehåller moduler av yogaprogram och teori från terapeutisk yoga genom Josefin Wikström. Nu 5 000 kr rabatt!

annie-spratt-bxt-tWSF-Ko-unsplash

Diplomerad Yoga Nidra-ledare

Distansutbildning + Hemuppgifter
Yoga för åldrarna 3-18 år

För dig som vill lära ut om återhämtning i teori och praktik för barn och tonåringar.

melissa-askew-tSlvoSZK77c-unsplash

Bli medlem i BarnyogaCommunity

Medlemssida + Yogabanken

För dig som går, eller har gått, en utbildning hos oss. För att ge dig stöd, pepp och inspiration i din nya roll som Yogaledare.

erica-steeves-M_xvheotusY-unsplash

Bli medlem i BarnyogaAkademin

Medlemssida

För dig som vill fördjupa dig inom Barn- & Tonårsyoga och få hjälp med kursupplägg med mera. Lanseras 2022.

woman-in-brown-knit-top-1977047

Har du yoga som affärsidé?

Då är Yogaprenör något för dig. Yogaprenör är en medlemssida med webbutbildningar och coachning online för dig som har yoga som affärsidé och vill jobba hållbart – fysiskt, mentalt, själsligt och ekonomiskt. Här får du träffa likasinnade – fler som emellanåt känner sig ensamma i sina yrkesroller oavsett om du är yogalärare, studioägare eller enbart ny och nyfiken.

Instagram

Följ vårt konto @barnyoga.com på Instagram och hashtaggen #barnyogacom så ser du vad vi och våra deltagare postar om Barn- & Tonårsyoga.

Har ni träffat underbara Ulrika? 🙋‍♀️

Hon är Diplomerad Barn- & Tonårsyogaledare genom Barnyoga.com och är en sann inspirationskälla. Följ henne gärna på @yogavi.se

Så här skriver hon i sin senaste post:

Visste du att jag är diplomerad barn- och tonårsyogalärare genom @barnyogacom. Tack vare mina fantastiska lärare Angelica Henriksson och Josefin Wikström. 💗

Lite kort beskrivning ;
🔆I Barnyogan rör vi oss genom en saga i olika positioner, uppmärksammar vårt andetag och avslutar med en skön vila.

🔆I Tonårsyogan yogar vi tillsammans och ger möjligheten till att vara här och nu precis som man är helt utan utan prestation, vi uppmärksammar andetaget och avslutar med skön vila.

Hör av dig till mig på Ulrika@yogavi.se om du blir nyfiken och vill veta mer 🔆

Foto @sundmedia

#barnyogacom #barnyoga #tonårsyoga #yoga #utbildning #rörelse #återhämtning #andning #avslappning #yogasaga #mindfulness #yogalärare #skola #yogaiskolan #skolyoga #kidsyoga #yogaforkids
...

Åh jag måste bara dela @yogaandfriends superfina inlägg. Se här:

”Alltså wow vilket moment jag och stjärn-yogisarna hade på eftermiddagens yogaklass idag! 💫🪄🙏🏻

Minns när min ljuvliga huvudlärare Angelica som driver @barnyogacom guidade mig och mina kurskamrater genom yogasagan ”att upptäcka vår kropp” 💓 …inte ett öga var torrt och känslan att få tacka och uppmärksamma många av våra kroppsdelar och få höra henne berätta hur värdefulla vi är kändes som en varm och trygg kram! 🤗

Idag gick jag ifrån mina egna fantasi-sagor och mina ljuvliga Barnyoga-stjärnor fick testa denna färdigskrivna saga ✌🏻💫

Vi pausade sagan innan avslappningen och skapade yoga-loppor för att innan hemgång lägga oss skönt ner för guidad avslappning.

Wow! Wow! Wow! Från att känna in och varsamt tacka vår kropp och flertalet yogapositioner till bus med yoga-lopporna och sedan fullständig närvaro och djupa andetag i den guidade avslappningen 🙏🏻.

Så fantastiskt att få läsa och dela orden i avslappningsdelen som @barnyogacom skrivit ihop till kursmaterialet. Där barnet får lyssna till sitt hjärta som berättar för dem hur värdefulla de är, precis så som de är! Och att hjärtat finns där och berättar det för dem om och om igen om de bara stannar upp och lyssnar… åh vad jag älskar att skicka med kidsen alla dessa små 💓love-notes💓som de kan plocka fram även de dagar som känns grå och stormiga! 😍

Love it! ✌🏻 tack alla yogisar för dagens klass! TACK! 🙏🏻”

@yogaandfriends - vilken stjärna du är och vilket otroligt viktigt jobb du gör 💫💫💫
...

Woop, woop - idag har jag äran att diplomera nya Barn- & Tonårsyogaledare! 🎉

Dessa 25 fantastiska kvinnorna har utbildat sig under våren och sedan gjort hemuppgifter under sommaren och kan nu titulera sig som "Diplomerade Barnyogaledare" och/eller "Diplomerad Tonårsyogaledare." Några av dem följer nu med vidare och ska utbilda sig till Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare i vår.

Blir så galet stolt när jag får svar från dem jag diplomerat i form av:

"TACK!! Sån glädje!! Nu har jag glädje dansat och skuttat omkring här och ser så fram emot att kunna erbjuda detta till barn. 
Tack Angelica! Tack för en fantastisk utbildning och tack för den härliga energi du sprider!! Måndag har aldrig varit så roligt som idag!"

Livet ändå! Att få jobba med det jag älskar, yoga för nästa generation och yoga + entreprenörskap.

Heja alla er diplomerade, underbara människor som nu kommer skapa tid och rum för barn och tonåringar till att bara få vara. Nyfiket så utforska andning, rörelser, avslappning och närvaro - och få höra att de duger - precis som de är! Ni är bäst! ♥️🤸🧘‍♀️ 💫

#barnyoga #barnyogacom #diplom #diplomering #yogaprenör #yogaprenor #yoga #utbildning #yogalärare #socialamedier #entreprenörskap #entreprenör #livetsomentreprenör #företagare #företagarepåinstagram #livetsomföretagare #beyoga365 #yogastudio #kvinnorsföretagande #webbutbildning #egenföretagare #lansering #affärsutveckling #yogaekonomi #yogaprenörskap #coachning
...

Nu startar höstterminen och alla som är igång med våra utbildningar börjar boka sig till modul 2 som är en heldag live online.

Där går vi djupare in i Barn- & Tonårsyogan underbara värld, yogar tillsammans, samtalar och nätverkar.

Höstens modul 2 finns:

Barnyoga 14/10 eller 9/12
Tonårsyoga 15/10 eller 10/12

Kommer du vara med i höst? 🙋‍♀️

#barnyogacom #barnyoga #tonårsyoga #yoga #kidsyoga #teenyoga #yogaonline #yogalärare #yogautbildning #yogalärarutbildning #familjeyoga #yogasaga #yogaförbarn #yogaförtonåringar #rörelse #återhämtning #andning #avslappning #mindfulness #medvetennärvaro #återhämtning #mentalhälsa #fysiskhälsa #yogaiskolan #skolyoga
...