Boka eget utbildningstillfälle

Önskar ni att vi kommer till er och utbildar på plats?
Det gör vi med glädje!

Vår utbildning är mycket uppskattad just för dess enkla upplägg, tydliga verktyg och att fokus ligger på att komma igång med att leda barnyogan. Redan efter Steg I ska deltagarna känna sig redo att leda klasser för barn. Senast utbildade vi en hel förskola i Hälsingland där alla tio medarbetare var med på utbildningen. De är mycket nöjda!
Nedan beskriver vi upplägget ut om vi ska ordna ett eget utbildningstillfälle för er:

Steg I och II

  • Vi kommer till er mot reseersättning 18,50 kr/mil från Norrtälje.
  • Ni ordnar/betalar en lokal som är tillräckligt stor för att ledaren ska kunna ha ögonkontakt med alla deltagare när de sitter på en varsin yogamatta/trasmatta,handduk (vad ni har att tillgå!)
  • Ni/deltagarna står för eget fika och lunch.
  • Vi utbildar i knappt tretton timmar och behöver därför ha två sammanhängande. Vi behöver tillgång till lokalen 30 min innan vi börjar för förberedelse.

Steg III

Består av hemuppgifter att göra senast tre månader efter Steg II. Efter slutförda och godkända uppgifter får deltagarna diplom, tillgång till samtliga deltagares yogasagor samt tillgång till vårt forum Diplomerad Barnyogaledare på Facebook.
I utbildningen ingår ett kompendium med fyra yogasagor. Efter Steg III får deltagarna ta del av varandras yogasagor.

Kostnad

Välkommen att maila info@barnyoga.com för offert.

Bokning/Avbokning

  • Vi kommer överens om datum, tid och plats.
  • Ni betalar en bokningsavgift på 10 % av slutsumman inom tio dagar.
  • Slutfaktura skickas tio dagar innan första utbildningstillfället och ska vara betald innan vi genomför utbildningen. Avbokning kan ske fram tills dess att slutfakturan skickas ut.
  • Bokningsavgiften återbetalas ej.
  • Ni står för eventuella kostnader för hyra av lokal eller dylikt som kan uppstå även om vi ställer in utbildningen.

Om sjukdom eller dylikt

– Hos Barnyoga.com
Skulle våra ledare blir sjuka eller av annan oväntad anledning inte kunna genomföra utbildningstillfället bokar vi en ny tid alternativt återbetalas hela kursavgiften för det tillfället. Omkostnader som lokal, mat m.m. står ni för.
– Hos er
Skulle en deltagare bli sjuk kan en annan person ta dennes plats alternativt kan deltagaren medverka på något av Barnyoga.coms ordinarie kurstillfällen i mån av plats, se datum och orter på hemsidan.
Tveka inte för att återkomma om ni har fler frågor.
Vi ser fram emot att få höra ifrån er!