Jennie Wadsten

Jennie Wadsten

Jennie Wadsten kom i kontakt med yogan för drygt 20 år sen, när hon jobbade som ekonom, och sadlade efter några år om till yogalärare. Sen 2005 jobbar hon heltid med yoga, främst internationellt, och har under åren betat av en hel drös med utbildningar, inom tex. anusarayoga, ashtanga vinyasa, viryayoga, vinyasa flow, yinyoga, yoga nidra, meditation, pranayama, ayurvedisk yogamassage, psykologi, näringslära och anatomi.

Hon bor i Goa, Indien men besöker Europa regelbundet för att undervisa på yogalärarutbildningar, workshops och retreats. När hon inte undervisar så trivs hon som fisken i vattnet framför datorn: hon är grundare och VD för fyra yogaföretag i Sverige, England och Indien, alla med syftet att erbjuda vidareutbildningar för yogalärare för att stötta dem i att kunna försörja sig på yoga.

Jennie är omtyckt för sin förmåga att med värme lyfta fram varje individs personlighet och potential.

Hon är E-RYT 500 och YACEP. Hennes kunskapstörst gör att hon ständigt vidareutbildar sig inom yoga och hon studerar även psykologi, på distans.

Mer om Jennie: www.yogaleela.se

Jennie om yoga:

För mig handlar yoga inte bara om vad som sker på mattan. Att använda andning och awareness i sin vardag är oerhört fascinerande och utvecklande och skapar en inre styrka. Yogan har hjälpt mig att utforska mindfulness och acceptans och det har gett stabilitet; när jag möter utmaningar i vardagen så känner jag tillit.  Yoga handlar inte om prestation och jag vill att alla ska få känna den friheten; att vi alla är unika och låta yogan ge just DIG näring. Jag vill inspirera deltagarna till nyfikenhet, glädje och energi för att kunna känna balans och livskraft även en grådaskig och slaskig vardagsmorgon.”