Karin Chaikiat Sjödin

Karin Chaikiat Sjödin

Karin är vår fantastiska yogalärare som leder Grundutbildningen Diplomerad Barnyoga i Göteborg. Karin är en mångsysslande tvåbarnsmamma med fötterna stadigt planterade i skolvärlden som lärare och som egenföretagande yogalärare, mindfulnessinstruktör och föräldra-och familjecoach.

Karin leder yogaklasser med en tydlig intention om att lyssna mer på kroppen än på hjärnan och låta även de minsta, subtila, signalerna från kroppen få höras då hon uppmuntrar till att vända blicken inåt och vara uppmärksam på kropp och andetag. Karin vill förmedla en yoga där det är viktigare hur yogan känns än hur den ser ut. En yoga där de små förnimmelserna blir de stora upplevelserna när vi riktar vår uppmärksamhet mot dem. En yoga som följer livet och som kan finnas där som en boostande spark i baken när vi behöver det eller som en stor famn att vila i när vi behöver det. Humor, nyfikenhet och självkärlek är några av ingredienserna i den närande yogan á la Karin.

För Karin är barnyoga och familjeyoga ett sätt att förmedla självkärlek, nyfikenhet och rörelseglädje till både barn och föräldrar.

Kontakt: karin@barnyoga.com

Tips – läs Karins blogg på Yogaworld.se