För dig som redan köpt en utbildning

Du behöver logga in för att kunna genomföra utbildningen.

Logga in med mailadressen och lösenordet du valde när du köpte utbildningen.

2 495 kr

Barnyogaledare Steg I

Ger dig två Yogasagor, andnings-övningar och avslappningar samt praktiska tips för att du ska komma igång så bra som möjligt direkt efter utbildningen. Övningarna sker i en blandning av videos, ljudfiler, text och bilder.

Starta Barnyogaledare Steg I

2 495 kr

Diplomerad Tonårsyogaledare Modul 3

Modul 3 av utbildningen Diplomerad Tonårsyogaledare.

Starta Modul 3

3 495 kr

Diplomerad Tonårsyogaledare Modul 1

Modul 1 av utbildningen Diplomerad Tonårsyogaledare.

Starta Modul 1

Free

Diplomerad Tonårsyogaledare Modul 2

Modul 2 av utbildningen Diplomerad Tonårsyogaledare.

Starta Modul 2

3 495 kr

Diplomerad Barnyogaledare Modul 1

Modul 1 av utbildningen Diplomerad Barnyogaledare

Starta Modul 1

2 495 kr

Diplomerad Barnyogaledare Modul 3

För dig som vill gå vidare och bli Diplomerad Barnyogaledare. Lär dig vår metod för att göra egna Yogasagor, bland annat genom att hitta ditt syfte. Steg III består även av hemuppgifter som ger dig ditt välförtjänta diplom.

Starta Barnyogaledare Steg III

2 495 kr

Barnyogaledare Steg II

Du får två ytterligare Yogasagor och många fler andningsövningar. Vi går igenom familjeyoga, självförtroende och självkänsla, affirmationer och massage samt problem som kan uppstå och hur du löser dem.

Starta Barnyogaledare Steg II

2 495 kr

Barnyogaledare Steg III

För dig som vill gå vidare och bli Diplomerad Barnyogaledare. Lär dig vår metod för att göra egna Yogasagor, bland annat genom att hitta ditt syfte. Steg III består även av hemuppgifter som ger dig ditt välförtjänta diplom.

Starta Barnyogaledare Steg III

2 495 kr

Yoga Nidra-ledare Steg I

Introducerar dig till Yoga Nidra för barn och tonåringar. Ger dig två Yoga Nidras samt praktiska tips för att du ska komma igång så bra som möjligt direkt efter utbildningen. Lektionerna består av videos, ljudfiler, text och bilder.

Starta Yoga Nidra-ledare Steg I

2 495 kr

Yoga Nidra-ledare Steg II

Du får ytterligare två Yoga Nidras. Vi går igenom hur Yoga Nidra påverkar kroppen, våra sinnen och inte minst hjärnan och nervsystemet. Vi går också igenom andningens viktiga betydelse för vårt välmående.

Starta Yoga Nidra-ledare Steg II

2 495 kr

Yoga Nidra-ledare Steg III

För dig som vill gå vidare och bli Diplomerad Yoga Nidra-ledare. Lär dig vår metod för att skriva egna Yoga Nidras, med särskilda fokus för barn och tonåringar. Består även av hemuppgifter som ger dig ditt välförtjänta diplom.

Starta Yoga Nidra-ledare Steg III

890 kr

Yoga tillsammans

För dig som inte vill bli Yogaledare men ändå vill yoga med barn. Här får du en introduktion till Barnyogans underbara värld. Du får videos med två Yogasagor, tre andningsövningar, en enkel massageövning och en SagoNidra (en avslappning för barn).

Starta Yoga Tillsammans

2 495 kr

Tonårsyogaledare Steg I

Ger dig två yogasekvenser, övningar för andning, mindfulness och avslappning samt praktiskt tips hur du ska kunna leda anpassade klasser. Lektionerna består av videos, ljudfiler, text och bilder.

Starta Tonårsyogaledare Steg I

2 995 kr

Yoga & Entreprenörskap

För dig som startar eget företag, är nyfiken på att starta eget eller för dig som redan driver eget med yoga som affärsidé och vill ha hjälp med att komma vidare. Målet med workshopen är att stärka dig i rollen som yogaentreprenör och ge dig ett nätverk som stöttning i framtiden.

Starta Yoga & Entreprenörskap

1 995 kr

Mera Barnyoga

För dig som redan är Diplomerad Barnyogaledare och vill ha mer inspiration. Du får förinspelade lektioner med fler Yogasagor, videos om stress och hjärnan, uppdateringar av Barnyoga.coms metoder, kort om Yoga Nidra m.m.

Starta Mera Barnyoga