Barnyoga.com erbjuder Nordens enda Certifierade Barn- & Tonårsyogalärarutbildning med moduler som innehåller yogaprogram och teori från terapeutisk yoga. Utbildningen är registrerad hos Yoga Alliance och omfattar 95 timmar. Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare för att kunna använda yoga som ett verktyg för att minska stress och oro bland barn och tonåringar i din närhet. Utbildningen vänder sig främst till åldrarna 3-16 år.

Vad du får under utbildningen

Ett välskrivet kompendium med yogans tekniker och praktik, så som grundläggande kunskaper om hur du undervisar yogans fysiska positioner, effektiva andnings- och avslappningsövningar anpassade för barn och tonåringar på ett tryggt och anpassat sätt. Generöst med tid för samtal och problemlösning och vi delar med oss av tips. Läs ännu mer om Certifieringsutbildningens innehåll här

Vad du får efter utbildningen

– Ett välförtjänt diplom som Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare (pdf-format).
– Behörighet att registrera dig som RCYT (Registered Childrens Yoga Teacher) hos Yoga Alliance. Läs mer här
– 
Tillgång till den låsta Facebook-sidan “Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare”. Där samlas alla våra Certifierade Barn- & Tonårsyogalärare för att hålla kontakten, tipsa och hjälpa varandra. Ett ovärderligt nätverk!
– Möjlighet att bli listad på Barnyoga.coms community på hemsidan utan kostnad.

Upplägg

Utbildningen sker i under 2 x 3 dagar med hemuppgifter att göra mellan tillfällena. Hemuppgifterna består av praktiska uppgifter och egenpraktik.

Förkunskaper

Det krävs att du yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform, har erfarenheter av barn och unga samt vara godkänd i Barn- & Tonårsyogaledarutbildningarna för att delta på Certifieringsutbildningen. Du behöver även kunna visa upp ett begränsat registerutdrag inför Certifieringen.

Priser & Villkor

Erbjudande

Boka alla utbildningsdelar för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare nu så får du 5 000 kronor rabatt. Läs mer här

Boka din utbildning här