Frågor och svar

Jag vill bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare – hur funkar det?
Så funkar det

Jag har tidigare gått en utbildning genom Barnyoga.com och vill nu fortsätta
Utbildningar via Barnyoga.com gjorda tidigast 2016 kan tillgodoräknas för utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare. Anmäl dig till de kvarstående utbildningarna här via hemsidan och meddela oss när du gick de tidigare genom att maila info@barnyoga.com

Vad kostar utbildningarna?
Här kan du läsa om Priser & Villkor. Missa inte vårt erbjudande om 5 000 kr rabatt, läs mer här

När är nästa utbildning?
Här ser du alla kommande utbildningar.

Vad krävs för förkunskaper?
För Diplomerad Barnyogaledare och Diplomerad Tonårsyogaledare krävs inga förkunskaper men för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare krävs att du har yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform, har erfarenheter av barn och unga samt vara godkänd i Barn- & Tonårsyogaledarmodulerna. Du behöver även kunna visa upp ett begränsat registerutdrag.

Hur får jag ett begränsat registerutdrag att visa upp?
Du ska visa upp ett begränsat registerutdrag inför Certifieringen. Kuvertet måste vara oöppnat och utdraget ska endast visas, sedan behåller du det.

Vad händer om jag blir sjuk/vill byta datum?
Du kan byta kurstillfälle en gång mot en administrativ avgift om 250 kronor. Det går också att överlåta sin plats till någon annan till samma avgift.

Kan jag preliminärboka/reservera en plats?
Nej det går inte. Bokning sker samtidigt som betalning.

Kan jag delbetala?
Det är möjligt att dela upp betalningen i tre delar mot en administrativ kostnad om 100 kr/faktura + faktureringsavgift 30 kr/faktura. Du kan maila info@barnyoga.com i samband med anmälan med önskade förfallodatum. Dock måste hela beloppet vara betalt innan utbildningstillfällets start.

Kan jag gå utbildningen om jag känner mig lite krasslig/är gravid/har ont/har skadat mig?
Utbildningen bygger på yoga, det vill säga att du ska känna inåt om vad som är rätt för dig. Under hela utbildningen tar du hand om dig själv och gör bara det som är rätt för dig. Det går att ta det lugnt, sitta på stol, hoppa över positioner som inte fungerar för dig osv. Är du sjuk så att du smittar stannar du givetvis hemma så bokar vi om dig till nästa tillfälle.

Hur ska uppdragen för Diplomeringen skickas in?
Via Barnyoga.com/inlamningsuppgifter Det går inte att maila uppgifterna. Där finner du också information om hur du ska gå tillväga.

Jag vill köpa de fina sakerna ni visade vid utbildningstillfällena, hur gör jag då?
Klicka här så kommer du till vår webshop via Studio Karma.