Frågor & Svar

Frågor & Svar

Sidan är under ombyggnad varför en del information kan saknas eller rent av vara felaktig. Barnyoga.coms nya upplägg är klart i januari 2021. Tveka inte för att maila oss på info@barnyoga.com direkt om du har några frågor till dess att sidan är klar!

 

Jag är helt ny men vill lära mig – vad ska jag börja?

Vad kul att du är intresserad av våra utbildningar! Hos oss kan du blir Diplomerad Barn- och/eller Tonårsyogaledare. Du göra valet att antingen köpa Barnyogaledarutbildningen först och sedan Tonårsyogaledarutbildningen – eller i omvänd ordning. Men om du vet att du vill gå båda så köp dem samtidigt för att få rabatt! Efter diplomeringarna är du välkommen att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare, den utbildningen kan du läsa mer om här. Och så snart du är Diplomerad yogaledare kan du gå med i BarnyogaCommunity, vår medlemssida som stöttar, inspirerar och peppar dig i ditt ledande – något jag varmt rekommenderar!

Vilka utbildningar kan jag göra online?

Samtliga utbildningar sker numer online förutom utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare som vi vill köra fysiskt på plats i Norrtälje när Coronan har lugnat sig. Till dess blir även den live via Zoom.

Vad kostar utbildningarna?
Här kan du läsa om Priser & Villkor.

När är utbildningarna?
Modul 1 av Barnyogaledarutbildningen och Tonårsyogaledarutbildningen kan du starta precis när du vill! Liveträffar och Certifieringen hittar du i Kalendern

Vad krävs för förkunskaper?
För Diplomeringsutbildningarna behövs inga förkunskaper alls men du behöver kunna visa upp ett begränsat registerutdrag från Polisen för att bli diplomerad, läs mer i nästa fråga. För att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare behöver du att du har yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform, har erfarenheter av barn och unga samt vara godkänd i Diplomeringsutbildningarna. 

Om begränsat registerutdrag från Polisen

För att bli Diplomerad Barn- och/eller Tonårsyogaledare behöver du kunna visa upp ett registerutdrag från belastningsregistret från Polisen. En registerkontroll från belastningsregistret är till för att stärka barns och tonåringars skydd mot sexualbrott och andra grova brott. Du beställer ditt utdrag genom att klicka här och tar med till utbildningstillfället i det oöppnade kuvertet. Du kan också skicka det till oss innan utbildningstillfällen. Du skickar då det oöppnade kuvertet (i ett nytt kuvert) till oss på:

Barnyoga.com
Kyrkogatan 11
761 30 Norrtälje
Märk kuvertet med den utbildning du går, tex Diplomerad Tonårsyogaledare.

När vi fått utdraget, kontrollerar vi att där inte finns några anmärkningar och kommer därefter genast att förstöras i en dokumentförstörare. Om du istället vill att vi skickar tillbaka utdraget så skickar du med ett färdigfrankerat och adresserat kuvert.

Vad händer om jag blir sjuk/vill byta datum för en liveträff online?
Maila info@barnyoga.com för att byta datum.

Kan jag preliminärboka/reservera en plats?
Nej, det går inte. Bokning sker samtidigt som betalning.

Kan jag betala med faktura?

Vi kan ställa en faktura till företag med 10 dagars betalningsvillkor och 100 kr i fakturaavgift.

Kan jag delbetala?

Vi erbjuder inte delbetalning.

Kan jag gå utbildningen om jag känner mig lite krasslig/är gravid/har ont/har skadat mig?
Utbildningarna bygger på yoga, det vill säga att du ska känna inåt om vad som är rätt för dig. Under samtliga utbildningar tar du hand om dig själv och gör bara det som är rätt för dig. Det går att ta det lugnt, sitta på stol, hoppa över positioner som inte fungerar för dig osv.

Hur ska uppdragen för Diplomeringen skickas in?
Via Barnyoga.com/inlamningsuppgifter Det går inte att maila uppgifterna. Där finner du också information om hur du ska gå tillväga.

Jag vill köpa de fina sakerna ni visade under utbildningarna, hur gör jag då?
Se vår shop