Frågor och svar

Vad kostar utbildningarna?
Här kan du läsa om priser och villkor.

När är nästa utbildning?
Här ser du alla kommande utbildningar.

Vad krävs för förkunskaper?
För Diplomerad Barnyogaledare och Diplomerad Tonårsyogaledare krävs inga förkunskaper men för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare krävs cirka ett års yogaerfarenhet av valfri yogaform samt erfarenheter av barn och unga.

Vad händer om jag blir sjuk/vill byta datum?
Du kan byta kurstillfälle en gång mot en administrativ avgift om 250 kronor. Det går också att överlåta sin plats till någon annan till samma avgift.

Kan jag preliminärboka/reservera en plats?
Nej det går inte. Bokning sker samtidigt som betalning.

Kan jag delbetala?
Det är möjligt att dela upp betalningen i tre delar mot en administrativ kostnad om 100 kr/faktura + faktureringsavgift 30 kr/faktura. Dock måste hela beloppet vara betalt innan utbildningstillfällets start.

Kan jag gå utbildningen om jag känner mig lite krasslig/är gravid/har ont/har skadat mig?
Utbildningen bygger på yoga, det vill säga att du ska känna inåt om vad som är rätt för dig. Under hela utbildningen tar du hand om dig själv och gör bara det som är rätt för dig. Det går att ta det lugnt, sitta på stol, hoppa över positioner som inte fungerar för dig osv. Är du sjuk så att du smittar stannar du givetvis hemma så bokar vi om dig till nästa tillfälle.

Hur ska uppdragen för Diplomeringen skickas in?
Via Barnyoga.com/inlamningsuppgifter Det går inte att maila uppgifterna. Där finner du också information om hur du ska gå tillväga.

Hur får jag ett begränsat registerutdrag att visa upp?
Du ska visa upp ett begränsat registerutdrag inför Certifieringsmodulerna. Kuvertet måste vara oöppnat och utdraget ska endast visas, sedan behåller du det.

Jag vill köpa de fina sakerna ni visade vid utbildningstillfällena, hur gör jag då?
Klicka här så kommer du till vår webshop via Studio Karma.