Frågor & Svar

Frågor & Svar

Jag vill bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare – hur funkar det?
Så funkar det

Jag har tidigare gått en utbildning genom Barnyoga.com och vill nu fortsätta
Utbildningar via Barnyoga.com gjorda tidigast 2016 kan tillgodoräknas för utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare. Anmäl dig till de kvarstående utbildningarna här via hemsidan och meddela oss när du gick de tidigare genom att maila info@barnyoga.com

Vad är det för skillnad på den fysiska Barnyogaledarutbildningen och Distansutbildningen?
Innehållet är detsamma även om Distansutbildningen är fördelad i tre steg (den fysiska utbildningen är två dagar + hemuppgifter). MEN den stora skillnaden är att Yoga Alliance inte godkänner onlineutbildningar inom Barnyoga så om du vill gå hela vägen och blir Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare efter du gått Distansutbildningen Diplomerad Barnyogaledare så blir du certifierad av Barnyoga.com och inte Yoga Alliance. Detta brukar inte spela någon roll om du inte avser att jobba med yoga utomlands.

Jag har gjort Distansutbildningen Diplomerad Barnyogaledare och älskade den – nu vill jag fortsätta och bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare. Hur gör jag?
Du fortsätter med Diplomerad Tonårsyogaledare och Certiferad Barn- & Tonårsyogalärare. Viktigt att veta är bara att eftersom Yoga Alliance inte godkänner Barnyogautbildningar online behöver du medverka på en fysisk Barnyogaledarutbildning om du behöver kunna registrera dig hos Yoga Alliance. Du går då den fysiska Barnyogaledarutbildningen till ett starkt rabatterat pris, endast 995 kr (om du köpt Distansutbildningen Diplomerad Barnyogaledare till fullpris). Sedan kan du fortsätta med Tonårsyogaledarutbildningen och Certifieringen. Behöver du inte kunna registrera dig hos Yoga Alliance får du samma utbildningsinnehåll och Certifikat av Barnyoga.com

Vad kostar utbildningarna?
Här kan du läsa om Priser & Villkor.

När är nästa fysiska utbildning?
Här ser du alla kommande utbildningar.

Vad krävs för förkunskaper?
För Diplomerad Barnyogaledare och Diplomerad Tonårsyogaledare krävs inga förkunskaper men för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare krävs att du har yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform, har erfarenheter av barn och unga samt vara godkänd i Barn- & Tonårsyogaledarmodulerna. Du behöver även kunna visa upp ett begränsat registerutdrag.

Hur får jag ett begränsat registerutdrag att visa upp?
Du ska visa upp ett begränsat registerutdrag inför Certifieringen. Kuvertet måste vara oöppnat och utdraget ska endast visas, sedan behåller du det.

Vad händer om jag blir sjuk/vill byta datum på en fysisk utbildning?
Du kan byta utbildningstillfälle en gång mot en administrativ avgift om 250 kronor. Det går också att överlåta sin plats till någon annan till samma avgift. Distansutbildningen är giltigt ett helt år och kan inte förlängas/överlåtas.

Kan jag preliminärboka/reservera en plats?
Nej det går inte. Bokning sker samtidigt som betalning.

Kan jag delbetala?

  • Det är möjligt att delbetala vid tre tillfällen mot 100 kr (admin kost) + 100 kr (faktavg) per faktura. Du väljer vilka förfallodatum som passar dig, vänligen maila info@barnyoga.com med dina önskemål. Dock måste hela beloppet vara betalt innan utbildningstillfället.
  • Distansutbildningarna kan betalas steg för steg men då gäller inte eventuella rabatter.

Kan jag gå utbildningen om jag känner mig lite krasslig/är gravid/har ont/har skadat mig?
Utbildningen bygger på yoga, det vill säga att du ska känna inåt om vad som är rätt för dig. Under hela utbildningen tar du hand om dig själv och gör bara det som är rätt för dig. Det går att ta det lugnt, sitta på stol, hoppa över positioner som inte fungerar för dig osv. Är du sjuk så att du smittar stannar du givetvis hemma så bokar vi om dig till nästa tillfälle.

Hur ska uppdragen för Diplomeringen skickas in?
Via Barnyoga.com/inlamningsuppgifter Det går inte att maila uppgifterna. Där finner du också information om hur du ska gå tillväga.

Jag vill köpa de fina sakerna ni visade vid utbildningstillfällena, hur gör jag då?
Se vår shop