Frågor & Svar

Frågor & Svar

Jag är helt ny – hur går detta till?

Vad kul att du är intresserad av våra utbildningar! Vi erbjuder ett flertal utbildningar och det ser ut så här:

Du kan bli Diplomerad Barnyogaledare och/eller Diplomerad Tonårsyogaledare

I dessa grundutbildningar får du lära dig grunderna i yoga för barn och tonåringar och hur du kommer igång att leda trygga, anpassade klasser direkt efter utbildningen. Upplägget består av att du gör en del på distans, alltså inspelade videos du gör i eget tempo. Räkna med att varje utbildnings distansdel tar cirka 6-8 timmar att göra. Och den andra delen består av att vi träffas online en heldag där vi går djupare i ämnet, yogar, diskuterar och nätverkar tillsammans. Sedan gör du hemuppgifter och blir därefter diplomerad!

När du gjort både Barn- och Tonårsyogautbildningen kan du gå utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.

Den består av 4 dagar live online och 3 fysiska dagar. Den går bara en gång om året så nästa gång är våren 2022.

Övriga distansutbildningar

Vi bygger också på vårt utbud med utbildningar varteftersom. Tex rekommenderar vi varmt Distansutbildningen Diplomerad Yoga Nidra-ledare.

 

Vilka utbildningar kan jag göra online?

Samtliga utbildningar sker numer online förutom utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare som vi vill köra fysiskt på plats i Norrtälje när Coronan har lugnat sig. Till dess blir även den live via Zoom.

 

Jag är ovan med webbutbildningar – vad får jag för hjälp?

Medan du går utbildningarna får du stöd av BarnyogaCommunity, vår medlemssida som stöttar, inspirerar och peppar dig i ditt ledande. Det sker i form av en sluten Facebookgrupp och liveträffar online cirka en gång per månad. Sedan kan du såklart alltid kontakta oss så hjälper vi till!

 

Vad kostar utbildningarna?
Här kan du läsa om Priser & Villkor.

 

När är utbildningarna?
Modul 1 av Barnyogaledarutbildningen och Tonårsyogaledarutbildningen kan du starta precis när du vill! Liveträffarna (Modul 2) hittar du i Kalendern. Certifieringen finns endast en gång per år – den hittar du här.

 

Vad krävs för förkunskaper?
För Diplomeringsutbildningarna behövs inga förkunskaper alls men du behöver kunna visa upp ett begränsat registerutdrag från Polisen för att bli diplomerad. För att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare behöver du att du har yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform, har erfarenheter av barn och unga samt vara godkänd i Diplomeringsutbildningarna. 

 

Vad händer om jag blir sjuk/vill byta datum för Modul 2 – liveträffen online?
Det går att byta datum mot en administrativ avgift om 350 kr. Maila info@barnyoga.com för att byta datum.

 

Kan jag preliminärboka/reservera en plats?
Nej, det går inte. Bokning sker samtidigt som betalning.

 

Kan jag betala med faktura?

Vi kan ställa en faktura till företag med 10 dagars betalningsvillkor och 100 kr i fakturaavgift.

 

Kan jag delbetala?

Ja vi kan erbjuda delbetalning vid köp av utbildningar. Vid delbetalning får du en faktura ställd på 60 dagar mot en avgift om 350 kr. Hela avgiften måste vara betald innan utbildningsstart/du får tillgång till utbildningen. Vid utebliven betalning skickas fakturan vidare till Inkasso.

 

Kan jag gå utbildningen om jag känner mig lite krasslig/är gravid/har ont/har skadat mig?
Utbildningarna bygger på yoga, det vill säga att du ska känna inåt om vad som är rätt för dig. Under samtliga utbildningar tar du hand om dig själv och gör bara det som är rätt för dig. Det går att ta det lugnt, sitta på stol, hoppa över positioner som inte fungerar för dig osv.

 

Hur ska uppdragen för Diplomeringen skickas in?
De mailas till oss enligt en tydlig instruktion du får i utbildningarna.

 

Jag vill köpa de fina sakerna ni visade under utbildningarna, hur gör jag då?
Se vår shop