Så funkar det

Välkommen till Barnyoga.com

Nordens ledande utbildningar inom Barn- & Tonårsyoga med fler än 2 000 deltagare sedan starten 2012.

Så här går utbildningarna till

  1. Utbilda dig till Diplomerad Barnyogaledare och/eller Diplomerad Tonårsyogaledare. De båda grundutbildningarna sker helt online, du startar dem när du vill och har ett helt år på dig att genomföra utbildningen. Varje utbildning består av tre moduler:
    • Modul 1. Inspelade lektioner du gör i eget tempo. Tar cirka 6-10 timmar att göra.
    • Modul 2. En heldag live online där vi träffas för att yoga, fördjupa oss, diskutera och nätverka tillsammans. Du väljer, inom ett år från att du köpt utbildningen, när du vill vara med på liveträffen. Aktuella datum och bokning hittar du här i Kalendern.
    • Modul 3. Hemuppgifter att göra inom tre månader efter liveträffen – därefter sker diplomeringen.
  2. Efter du gått ovan utbildningar kan du bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare – vår gedigna yogalärarutbildning som sker en gång om året. Den består av tre moduler där de två första sker live online och den sista modulen består av tre fysiska dagar i Norrtälje. Läs mer här
  3. Du kan även bli Diplomerad Yoga Nidra-ledare för barn och tonåringar som är en helt fristående utbildning som sker helt på distans.

Skillnaden mellan grundutbildningarna och certifieringen

I grundutbildningarna Diplomerad Barnyogaledare och Diplomerad Tonårsyogaledare utgår vi ifrån ”normal barn- och tonåringsproblematik” så som stress och inre oro. I Certifieringsutbildningen får du lära dig skapa trygga, anpassade klasser och hur yoga kan fungera som stöd för andra behandlingsinsatser med problematik som t.ex. ångest, överväldigande känslor, panikångest, koncentrationssvårigheter och depressioner.

För mer info om respektive utbildnings datum, priser m.m. klicka in på utbildningarnas sidor här:

Få stöd, pepp och inspiration med BarnyogaCommunity

BarnyogaCommunity samlas alla som går eller har gått en utbildning hos Barnyoga.com för att fördjupa sig i sin nya roll som yogaledare/yogalärare. Med tillgång till ett forum för att ställa frågor och dela erfarenheter, liveträffar månadsvis och tillgång till Yogabanken – där alla deltagares yogaklasser för barn och tonåringar samlas och hela tiden fylls på.

Du är välkommen att vara med

Vi är ett härligt gäng av entusiaster för yoga för barn och tonåringar. Och det skulle vara otroligt roligt att få ha dig med i gänget! Tveka inte för att kontakt oss om du vill gå en utbildning men inte hittar rätt på hemsidan! Maila info@barnyoga.com eller ring Angelica på 070-23 53 283.

Har du gått någon utbildning hos oss tidigare?

Och vill gå fler? Kontakta oss via info@barnyoga.com så hjälper vi dig på bästa sätt!