Så funkar det

Viktig information i Coronatider

Då nya direktiv har kommit från Folkhälsomyndigheterna så ställer vi nu om våra utbildningar till onlineutbildningar. Hemsidan byggs om under veckorna 44-46 och vi ber om ursäkt om det ser något rörigt ut under tiden. Tveka inte för att kontakt oss om du vill gå en utbildning men inte hittar rätt på hemsidan! Maila info@barnyoga.com eller ring Angelica på 070-23 53 283.

Välkommen till Nordens ledande utbildningar inom Barn- & Tonårsyoga. Hos oss är alla välkomna, både du som är van yogi och du som är ny och nyfiken. Vi erbjuder många utbildningar och workshops, både som fysiska utbildningar och som distansutbildningar.

Här på hemsidan kan du läsa om respektive utbildning och också boka din plats. Du kan också följa oss i sociala medier @barnyogacom samt via hashtaggen #barnyogacom för att få lära känna oss mer. Kika också på sidan “Tio anledningar att välja Barnyoga.com” och läs här om vad tidigare deltagare tycker om oss!

Hoppas du vill följa med oss in i den underbara världen av yoga för barn och tonåringar. Börja med någon utbildning som intresserar dig mest – och kanske kan vi locka till dig att sedan gå hela vägen och bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare!

Så här blir du Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare

  1. Gå grundutbildningarna “Diplomerad Barnyogaledare” och “Diplomerad Tonårsyogaledare” i valfri ordning. Varje del ger dig ett diplom efter godkänd utbildning.
  2. Gå därefter utbildningen “Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.
  3. Efter att samtliga tre utbildningar är godkända blir du “Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare*.

Har du gått någon utbildningsdel tidigare?

Utbildningar via Barnyoga.com gjorda tidigast 2016 kan tillgodoräknas för utbildningen Certifierad Barn- och Tonårsyogalärare. Anmäl dig till de kvarstående utbildningarna här via hemsidan och meddela oss när du gick de tidigare genom att maila info@barnyoga.com

Presentation av Barnyoga.com – på 4,5 minut