Så funkar det

Välkommen till Barnyoga.com

Nordens ledande utbildningar inom Barn- & Tonårsyoga med fler än 2 000 deltagare sedan starten 2012.

Så här går utbildningarna till

  1. Utbilda dig till Diplomerad Barnyogaledare och/eller Diplomerad Tonårsyogaledare. Båda utbildningarna sker helt på distans men den första modulen gör du själv, med inspelat material, i eget tempo. Medan den andra modulen sker via en Liveträff online (datum finns i Kalendern). Därefter gör du hemuppgifter som avslutas med en Diplomering.
  2. Efter du gått ovan utbildningar kan du bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare – vår gedigna utbildning som sker en gång om året.
  3. Du kan även bli Diplomerad Yoga Nidra-ledare som är en helt fristående utbildning som sker helt på distans.

Få stöd, pepp och inspiration med BarnyogaCommunity

Nytt för 2021 är att vi öppnar BarnyogaCommunity. Där samlas alla diplomerade yogaledare för att fördjupa sig i sin nya roll som yogaledare. Med tillgång till ett forum för att ställa frågor och dela erfarenheter, liveträffar månadsvis och tillgång till Yogabanken – där alla deltagares yogaklasser för barn och tonåringar samlas och hela tiden fylls på.

Du är välkommen att vara med

Vi är ett härligt gäng av entusiaster för yoga för barn och tonåringar. Och det skulle vara otroligt roligt att få ha dig med i gänget! Tveka inte för att kontakt oss om du vill gå en utbildning men inte hittar rätt på hemsidan! Maila info@barnyoga.com eller ring Angelica på 070-23 53 283.

Har du gått någon utbildning hos oss tidigare?

Och vill gå fler? Kontakta oss via info@barnyoga.com så hjälper vi dig på bästa sätt!