Sagt om oss

Sagt av våra deltagare

Sagt av barn

Utbildningen gav mig enorm insikt, men framförallt inspiration att sätta igång med barnyogan direkt. Angelica är fantastiskt engagerande och tydlig. Jag kände mig väldigt bekväm (och sedd). Bra upplägg och fint material. Tydlig info inför kursen!

Sanna Hagman, Stockholm

Jag önskar att varje barn får tillgång till yogan som redskap. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till ALLA som har ett intresse för barn, yoga, mentalt välmående och framtiden.

Camilla Lindh van Bergen, Nora

Tack – för en utbildning full med inspiration, rörelse, andning och som släpper in lekfullheten. Materialet är lättförståeligt, enkelt och väldigt bra framtaget! Jag kommer med stolthet sprida barnyogan vidare!

Ingela Larsson, Helsingborg

Utbildningen fick mig att på ett djupare plan förstå vikten av barnyoga och varför jag vill leda, både med mina egna barn och på förskolan.

Pernilla Henriksson, Stockholm

Jag tycker de som jobbar med barn kan ha ett utbyte av gå den här utbildningen, och inspireras till att ge barnen en motpol i dagens prestationskrav samt som en förebyggande metod till framtidens psykiska och fysiska hälsa.

Emelie Henriksson, Oslo

En kort men intensiv utbildning som har givit mig de verktyg jag behöver för att våga ge mig ut och ge yoga som gåva till barnen i min närhet! Tack!

Emma Samuelsson, Karlstad
Länge sedan jag var på en utbildning där allt var så jätteklart och tydligt angående allt praktiskt. Jättebra med kompendier där allt stod så man kunde lyssna och slippa anteckna. Bra blandning med teori och praktik.
Carina
Har så otroligt mycket jag vill dela med mig av efter denna dag. Under mina 11 år som lärare har jag aldrig varit på någon så bra fortbildning som den här! Kompendiet man får innehåller verkligen allt vi pratat om, det känns tryggt att ta med sig hem. Hela dagen var välplanerad och genomtänkt. Nu ska jag hem och börja yoga med mina barn!
Malin
Otroligt lärorikt! Inte bara det jag nu kan yoga med min förskoleklass utan att jag har lärt mig så mycket om mig själv. Hur jag ska använda andningen på bästa sätt. Ibland kan jag helt glömma bort att andas, och det skrämmer mig…
Ulrika

Har så otroligt mycket jag vill dela med mig av efter denna dag. Under mina 11 år som lärare har jag aldrig varit på någon så bra fortbildning som den här!

Kompendiet man får innehåller verkligen allt vi pratat om, det känns tryggt att ta med sig hem. Hela dagen var välplanerad och genomtänkt. Nu ska jag hem och börja yoga med mina barn!

MALIN

“Hela vägen från Grundutbildningarna till Certifieringen håller mycket hög kvalitet. Intensiva dagar varvat med både teori, praktiska övningar och träning att guida varandra. Alla tre komponenter behövs för att både “kunna” och “våga” ta steget ut och möta barn på riktigt. Materialet som ingår är en fantastisk stöttning till dig efter utbildningen.

Utbildningen passar både dig som är ny på yoga och dig som är van yogis. Jag har själv undervisat yoga i över 15 år, men lärt mig så mycket nytt under denna utbildning.

Liz

Jag har varit på barnyoga och det var jätteroligt. Vi fick olja på pannan och det var jätteskönt. Jag vill börja på barnyoga. Fröknarna fick vara femåringar, det var kul. Jag satt bredvid Emma och vi skrattade lite. Alla blev lugna efter yogan, det var jättebra!

Linnea 8 år

I början var mitt hjärta ett litet bebishjärta men nu är det stort som ett vuxenhjärta.

Emma 8 år, när pulsen ökat

När jag andas genom vänster näsborre blir jag alldeles lugn, även om jag var arg innan.

Olle 7 år

Jag gillar yoga för att det hjälper mig att slappna av och det är faktiskt ganska svårt ibland. Jag tycker mina småsyskon är jobbiga ibland eller ganska ofta. Så når jag går på yogan så blir jag lugn och kommer på andra tankar. När jag kommer in i yoga salen och sätter mig på min matta blir alldeles varm i kroppen och glad. Yogan betyder mycket för mig! Ända sen yogan började här i Norrtälje för cirka tre till fyra år sedan har jag gått på den. Det är yoga jag har fastnat för! Och jag tror att ni också skulle gilla det. Och i slutet av yogapasset brukar vi få huvudmassage med olja och det är jättemysig. Yoga är bra för balansen, lederna, andning och lugnet. Om ni har jobbiga syskon är detta nog det bästa sättet att komma på andra tankar. Och om ni tror att man bara sitter och mediterar så har ni sååå FEL yogan är så mycket mer en det. Tack för mig!

Klara 10 år

Gympa är sprattel, yoga är yoga.

Mio 5 år

Det var så vackert på YogiZoo, jag ville aldrig åka hem.

Saga 5 år

I Yogasagan “Du är skatten” var vi på ett stort äventyr där vi letade efter en skatt. När jag fick reda på att jag var skatten och blev jag alldeles varm.

Julia 8 år