Sagt om oss

Sagt av vuxna:

Ljusare“Det blev en väckarklocka för mig, vad gäller andningen. Känner att jag själv vill börja yoga igen. Känner även att jag kan och vill börja lära ut Barnyoga direkt efter denna dag. Kommer testa med mina egna barn redan ikväll!” Anneli

“Du har ökat mitt självförtroende med yogan!” Anna

 

“Länge sedan jag var på en utbildning där allt var så jätteklart och tydligt angående allt praktiskt. Jättebra med kompendier där allt stod så man kunde lyssna och slippa anteckna. Bra blandning med teori och praktik.” Carina

 

“Har så otroligt mycket jag vill dela med mig av efter denna dag. Under mina 11 år som lärare har jag aldrig varit på någon så bra fortbildning som den här!” Malin

 

“Efter utbildningen “Diplomerad Barnyogaledare Steg I″ idag så har det öppnats upp en ny, spännande dörr till yogan för mig. Helt fantastiskt! Och inte bara kunskaper till att möta barn på yogamattan, utan jag känner också att jag har fått ett ännu mer kärleksfullt förhållningssätt till de busiga lågstadieeleverna som jag arbetar med på fritids. Tusen tack! Kan inte vänta på att få åka till jobbet imorgon! <3″ Elina

 

“Otroligt lärorikt! Inte bara det jag nu kan yoga med min förskoleklass utan att jag har lärt mig så mycket om mig själv. Hur jag ska använda andningen på bästa sätt. Ibland kan jag helt glömma bort att andas, och det skrämmer mig…”
Ulrika
“Innehållet i utbildningen är lätt att förstå och ta till sig. Bara att man får prova på själv! Lugnet följde med som en röd tråd genom hela dagen.”
Annelie
“Kompendiet man får innehåller verkligen allt vi pratat om, det känns tryggt att ta med sig hem. Hela dagen var välplanerad och genomtänkt. Nu ska jag hem och börja yoga med mina barn!”
Lena

Sagt av barn:

“Jag gillar yoga för att det hjälper mig att slappna av och det är faktiskt ganska svårt ibland. Jag tycker mina småsyskon är jobbiga ibland eller ganska ofta. Så når jag går på yogan så blir jag lugn och kommer på andra tankar. När jag kommer in i yoga salen och sätter mig på min matta blir alldeles varm i kroppen och glad. Yogan betyder mycket för mig! Ända sen yogan började här i Norrtälje för cirka tre till fyra år sedan har jag gått på den. Det är yoga jag har fastnat för! Och jag tror att ni också skulle gilla det. Och i slutet av yogapasset brukar vi få huvudmassage med olja och det är jättemysig. Yoga är bra för balansen, lederna, andning och lugnet. Om ni har jobbiga syskon är detta nog det bästa sättet att komma på andra tankar. Och om ni tror att man bara sitter och mediterar så har ni sååå FEL yogan är så mycket mer en det. Tack för mig!”
Klara 10 år

“Jag har varit på barnyoga och det var jätteroligt. Vi fick olja på pannan och det var jätteskönt. Jag vill börja på barnyoga. Fröknarna fick vara femåringar, det var kul. Jag satt bredvid Emma och vi skrattade lite. Alla blev lugna efter yogan, det var jättebra!”
Linnea 8 år

“I början var mitt hjärta ett litet bebishjärta men nu är det stort som ett vuxenhjärta.”
Emma 8 år när pulsen ökat

“När jag andas genom vänster näsborre blir jag alldeles lugn, även om jag var arg innan.”
Olle 7 år

“Gympa är sprattel, yoga är yoga”
Mio 5 år