Nu bygger vi om Barnyoga.com

From nu går alla utbildningar online. Hemsidan byggs om under november/december 2020 och vi ber om ursäkt om det ser något rörigt ut under tiden. Tveka inte för att kontakt oss om du vill gå en utbildning men inte hittar rätt på hemsidan! Maila info@barnyoga.com eller ring Angelica på 070-23 53 283.

Vill du lära dig leda Barn- och Tonårsyoga?

  • Vill du kunna ge klasser som stärker ungas självkänsla och självförtroende?
  • Få verktyg att lära ut om hur man kan hantera stress?
  • Yoga hemma med dina barn eller barnbarn?
  • Veta hur yoga kan skapa mer ro i t.ex. klassrummet?
  • Utveckla din verksamhet med barn- & tonårsyoga?
  • Uppfylla drömmen om att bli Yogalärare?

Då har du kommit helt rätt.

Oavsett om du redan är yogalärare eller om du är helt ny och bara väldigt nyfiken!

Erbjudande – Distansutbildningar

De sista dagarna av 2020 firar vi med 3 för 2 på våra Distansutbildningar. Passa på!

Distansutbildningarna du kan gå när och var du vill. Från din dator, surfplatta eller smartphone – i din egen takt. Innehåller inga fysiska träffar och du har ett helt år på dig att slutföra utbildningarna. Inga förkunskaper behövs.

Distansutbildningen Diplomerad Barnyogaledare

För dig som vill leda yoga i form av yogasagor för barn i åldrarna 3-11 år.

Distansutbildningen Diplomerad Yoga Nidra-ledare

För dig som vill lära ut återhämtning för barn och tonåringar

Så här funkar det

Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare eller börja med att bli Diplomerad Yogaledare för att sedan bygga på din utbildning om och när du vill. Utbildningarna sker online i en blandning av färdiginspelade videos och liveträffar.

boy-child-countryside-cute-551568

Diplomerad Barnyogaledare

Webbutbildning + Hemuppgifter
Yoga upp till 11 års ålder

Lär dig barnyogas grunder, andningens betydelse för välmåendet, avslappningar samt praktiska tips på hur du blir en bra ledare och skapar en trygg plats där barnen bara får vara.

agriculture-blonde-hair-cereal-corn-1152729

Diplomerad Tonårsyogaledare

Webbutbildning + Hemuppgifter
Yoga för 12-18 åringar

För dig som arbetar och/eller lever med tonåringar samt för dig som redan är yogalärare och vill utveckla din verksamhet. Med moduler som innehåller program och teori från terapeutisk yoga.

photography-of-child-pushing-the-wagon-1067191

Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare

4-6 feb & 15-17 apr 2021
Live online eller i Norrtälje

För dig som vill bli Yogalärare när du är godkänd Diplomerad Barn- & Tonårsyogaledare. Innehåller moduler av yogaprogram och teori från terapeutisk yoga genom Josefin Wikström

Upplev vad som händer när du ger barn och tonåringar
en tid och plats till att bara få vara!

Katten Tyra-Lo 1

Lugn & Ro

Ge unga tid och rum till att bara få vara sig själva. Låt dem hitta sitt inre lugn med kreativa yogasagor och terapeutiska moduler i både teori och praktik som stärker både kropp och sinnen.

Benen brett isär ena armen sträckt och lutad åt vänster Molly

Med yogasagor stärker du barns självkänsla och självförtroende. De uppmärksammar det viktiga andetaget, slappnar av och får använda sin fantasi. Och viktigast av allt – alla kan vara med!

Ormen Tyra-Lo

Närvaro

Unga gör som vi vuxna gör och inte som vi säger. Landa du med på yogamattan med lugna andetag. Sänk krav och prestation och låt barnen och tonåringarna få umgås med dig i lugn och ro.

Båten Molly

Gemenskap

Yoga betyder förening av kropp och själ. Men också mellan varandra. Skapa gemenskap i gruppen med yoga, andning och rörelse. Och med budskapet ”Du duger precis som du är!”.

Sagt om oss

Efter utbildningen “Diplomerad Barnyogaledare″ så har det öppnats upp en ny, spännande dörr till yogan för mig. Helt fantastiskt! Kan inte vänta på att få åka till jobbet imorgon! Elina, Stockholm

Utbildningen gav mig enorm insikt, men framförallt inspiration att sätta igång med barnyogan direkt. Angelica är fantastiskt engagerande och tydlig. Jag kände mig väldigt bekväm och sedd. Bra upplägg och fint material. Tydlig info inför utbildningen. Sanna, Stockholm

Att utbilda mig till barnyogaledare är något av det roligaste jag gjort. Barnen förstår själva att de mår bra av yogan och de olika övningar vi gör under ett pass. De redskap vi fick under utbildningen var konkreta och otroligt lätta att applicera i både barnyoga och familjeyoga. Maria, Linköping

Barnyoga behövs i vårt samhälle, som en motpol till den hektiska tillvaro vi lever i. Att få möjlighet att skapa berättelser med hälsofrämjande budskap, gör barnyoga o barnyogasagor till ett ypperligt verktyg att nå det målet. Marianne, Göteborg

@barnyogacom

Vi finns på Instgram. Följ vårt konto @barnyoga.com och #barnyogacom så ser du vad vi och våra deltagare postar om Barn- & Tonårsyoga.

Äntligen!🤸🤸🤸

Torsdag-lördag är det dags för andra, och sista modulen, av utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare 💫💫

På onsdag kommer @wikstromjosefin till min studio så ska vi förbereda för dagarna som kommer ske online.

Häng med den här veckan så ska jag hålla dig uppdaterad på allt som sker innan, under och efter utbildningen!

Sååååå gänget som ska vara med - ÄR NI REDO?!?! 🤸🧘‍♀️💕♥️
...

Kan ni förstå hur lyckligt lottad jag är som får jobba med denna kvinna? 👈🤩

Och hur otroligt det är att mina ”barn- och tonårsyogadiggare” har möjligheten att få utbilda sig för henne i vår certifieringsutbildning?

Hon heter Josefin Wikström och du kan följa hennes gedigna arbete med att stärka människor inifrån och ut med yoga och du kan följa henne på @wikstromjosefin och @traumaanpassadyoga

Om du ännu inte känner till Josefin så kan du kolla in en liten del av hennes CV här:

”Josefin Wikström är Barnyoga.coms andra huvudlärare och ligger bakom materialet till Tonårsyogan och Certifieringsutbildningen. Hon är grundare och verkställande direktör för Traumaanpassad Yoga & Rörelse i Sverige, programansvarig för Prison Yoga Project Europa och Indien samt samskapare av det evidensbaserade svenska fängelseyogaprojektet Krimyoga.

Utvecklare av traumainformerade terapeutiska yoga-, dans- och rörelseprogram för rättspsykiatrin, Statens Institutionsstyrelse, HVB hem inom Humana koncernen, flyktingintegration och traumaenheten Barnahus.

Har utvecklat de terapeutiska programmen för boken ”Yoga Therapy for Prisoners Mental Health”, publicerad i Mexiko 2019 av Lusia Perez, finansierad av FN och mexikanska regeringen. Josefin är utbildad av och samarbetar med professor Bessel Van Der Kolk M.D i USA.”

Kan man bli annat än imponerad? Ja för hon är dessutom grymt duktig på att undervisa och har en humor som få 💫💫💫

Tack Josefin för att du är du! ♥️

#barnyogacom #barnyoga #yoga #traumaanpassadyoga #prisonyogaproject #certifiering #yogalärare #yogaalliance
...

- Få 5 yogaövningar för tryggare barn och tonåringar. 🧘‍♀️

Vill du lära dig leda yoga - för att hjälpa barn och tonåringar känna sig tryggare, både mentalt och fysiskt?

I det här gratis webinariet online får du fem övningar som kan öka självförtroendet, självkänslan, förbättra sömnen, koncentrationen och impulskontrollen samt är verktyg för att hantera stress och inre oro.

Du behöver inte ha några förkunskaper om yoga och du får ett övningshäfte så att du kan komma igång och leda dem - direkt efter webinariet!🤸🧘‍♀️♥️

Dessutom får du som medverkar på webinariet ett unikt erbjudande på utbildningarna som gör dig till Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.

Välkommen till något av dessa tillfällen:
📌 Tisdag 27 april kl 14.00-15.00
📌 Onsdag 28 april kl 19.00-20.00

Boka dig på www.barnyoga.com/webinar

Webinariet hålls av Angelica Henriksson, grundare av Barnyoga.com - Nordens ledande utbildningar inom Barn- & Tonårsyoga och har utbildat fler än 2 000 ledare sedan starten 2012.

Ses vi? 🤩

#barnyogacom #barnyoga #utbildning #mindfulness #terapeutiskyoga #skola #yogalärare #yogaförbarn #distans #distansutbildning #yoga #yogaförbarn #skolyoga #yogaiskolan #andning #avslappning #hälsa #mentalhälsa #fysiskhälsa #webinar #gratis #yogaövningar
...

I våra utbildningar så får du lära dig att man absolut kan leda Barn- & Tonårsyoga utan några som helst hjälpmedel.

Men att vi har en del favoriter som höjer upplevelsen. 🧘‍♀️🤸♥️

En av mina absoluta favoriter är klangspelet ”Shanti”. 🎶🎶🎶

De närmast magiska tonerna skapar närvaro och funkar både hos barn och tonåringar (och vuxna, bebisar och hundar och många fler 😘).

Har du provat klangspelen?

Berätta gärna hur du använder dem så kan vi inspirera varandra 🙋‍♀️♥️

#barnyogacom #barnyoga #yoga #shanti #klangspel #favoriter
...

Nu är det exakt två veckor tills vi startar modul 2 av utbildningen Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.

Jag och @wikstromjosefin är såååå taggade - är du som ska vara med taggad?! 🤩🤩🤩

Ps. Vill du vara med oss nästa år? Det finns en fin rabatt tom sista maj - kolla hemsidan vetja 💫💫💫

#barnyogacom #barnyoga #certifiering
...

🧘‍♀️Vill du bli Diplomerad Barnyogaledare? 🧘‍♀️

I 31 dagar har du fått 31 tips på hur du kan leda Barnyoga.

Här kommer ett sista:

Tänk tillbaka på din egen barndom. Tänk om en vuxen skulle erbjuda dig en trygg plats till att bara få vara emellanåt. Att du skulle bli erbjuden en tid för att bara få bara med dig själv, nyfiket för känna hur det är att andas, prova olika rörelser, helt få gå in i din fantasi, få en stund för att slappna av. Utöver detta blir du påmind om att du duger precis som du är. Att du är tillräcklig, betydelsefull och alldeles, alldeles underbar precis som du är.

Om du känner att det här är något som du skulle vilja ge till barn i din närhet då kanske det är dags för dig att ta det hela ett steg till och bli Diplomerad Barnyogaledare.

När jag startade Barnyoga.com fanns det inte många barnyogaledarutbildningar i Sverige. Idag finns det fler - det glädjer mig!

Men om jag ska ge dig några argument till varför du ska välja just barnyoga.com för att bli Diplomerad Barnyogaledare så kommer de här:

📌 Barnyoga.com är Nordens ledande utbildningar inom Barn- och Tonårsyoga och vi har utbildat fler än 2 000 ledare sedan starten 2012.
📌 Idag finns samtliga utbildningar online för att de ska vara så tillgängliga som möjligt.
📌 Vår metod bygger på en beprövad teknik som gör dig till en trygg ledare.
📌 BarnyogaCommunity fortsätter att stärka dig i rollen som barnyogaledare även när du är klar med utbildningen.
📌 Som Diplomerad Barnyogaledare kan du gå vidare och utbilda dig till Tonårsyogaledare och slutligen till Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.

Utöver detta är vågar jag lova att våra utbildningar är väldigt roliga att göra. Så vill du lära dig någonting nytt och sprida yogans alla fördelar till barnen i din närhet då är du varmt välkommen till Barnyoga.com ♥️

Mer info och anmälan hittar du på www.barnyoga.com

Varmt välkommen till Barnyogans underbara värld!🌈🦋🤸🧘‍♀️⁠

#barnyogacom #barnyoga #tonårsyoga #yoga #utbildning #rörelse #återhämtning #andning #avslappning #yogasaga #mindfulness #yogalärare #skola #förskola #distansutbildning #yogaonline #yogaalliance #medvetennärvaro #yogaförbarn #barnyogacommunity
...

📚 Att skriva egna Yogasagor 📚⁠

Alla barn vi träffar är olika. Alla barngrupper vi träffar för att yoga tillsammans med är olika. Därför är det en enorm styrka att veta hur man skriver egna Yogasagor med olika syften och teman för att passa precis de barngrupperna som du kommer i kontakt med.⁠

I våra utbildningar får du ett antal färdigskrivna Yogasagor. När du går med i BarnyogaComminuty (se tidigare inlägg= får du också tillgång till YogaBanken där tidigare deltagare från våra utbildningar delar med sig av sina Yogasagaor så att du har många sagor att välja på.⁠

Men du får också lära dig att skriva helt egna Yogasagor baserade på vår beprövade metod som gör att du kan skapa egna trygga barnyogaklasser. ♥️⁠
#barnyogacom #barnyoga #tonårsyoga #yoga #utbildning #rörelse #återhämtning #andning #avslappning #yogasaga #mindfulness #yogalärare #skola #fritids #förskola #förening #distansutbildning #yogaonline #yogaalliance #medvetennärvaro #yogaförbarn #yogaförtonåringar #barnyogacommunity #yogasaga #yogasagor⁠
...

🍀Yoga = Community 🍀⁠

Har du någon gång varit på en utbildning och känt att, det här, det här kommer skapa förändringar i ditt liv? Och sedan kommer du hem och innan du vet ordet av är allt tillbaka till de vanliga hjulspåren… Så vet vi att många av våra deltagare har känt genom åren.⁠

Därför finns BarnyogaCommunity. En medlemssida för dig som är Diplomerad Barn- och/eller Tonårsyogaledare. För att ge dig stöd, pepp och inspiration i din nya roll som Yogaledare. Du får också stöd av BarnyogaCommunity medan du går din utbildning.⁠

Hur går det till?⁠
✔️ Du får tillgång till YogaBanken – en samling av tidigare deltagares yogasekvenser för barn och tonåringar som hela tiden fylls på.⁠
✔️ Ungefär en gång i månaden får du inbjudan till en liveträff online för att ställa frågor om Barn- & Tonårsyoga direkt till Angelica. Om du inte kan medverka kan du sända in dina frågor innan och sedan se träffen i efterhand.⁠
✔️ I en sluten Facebookgrupp har du tillgång till ett forum dygnet runt för att ställa frågor, tipsa och dela erfarenheter med andra deltagare.⁠

BarnyogaCommunity är en stark anledning till att utbilda dig till Barnyogaledare hos oss. Så du inte blir ensam i din nya roll efter utbildningen.♥️⁠
#barnyogacom #barnyoga #tonårsyoga #yoga #utbildning #rörelse #återhämtning #andning #avslappning #yogasaga #mindfulness #yogalärare #skola #fritids #förskola #förening #distansutbildning #yogaonline #yogaalliance #medvetennärvaro #yogaförbarn #yogaförtonåringar #barnyogacommunity⁠
...