Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« All Evenemang

Barnyoga – Göteborg 6-7 april 2019

6 april kl. 10:00 - 7 april kl. 16:00

| 4995kr

Bli Diplomerad Barnyogaledare

Barnyoga är ett fantastiskt verktyg för att skapa tid och rum för våra barn att bara få vara barn. Vill du leda dessa klasser är detta utbildningen för dig. Våra deltagare är förskolepedagoger, lärare, yogalärare, föräldrar, mor- och farföräldrar med flera. Vi har redan diplomerat fler än 700 ledare i Sverige, Norge och Finland. Du behöver inga andra förkunskaper än att du är nyfiken på barn och yoga. Barnyogan vänder sig främst till barn i åldern 3-11 år.

En utbildning
Utbildningen sker i under två dagar och därefter genom hemuppgifter att göra inom tre månader.

Under utbildningen får du:
– Ett välskrivet kompendium.
– Fyra yogasagor med text och bild, andningsövningar, enkla meditationsövningar samt massage- och avslappningstekniker.
– Tips och idéer hur yogan kan integreras i barnens vardag.
– Praktiska råd om förberedelser, pedagogik och kommunikation.
– Möjlighet att köpa hjälpmedel i form av barnyogakort, massageolja m.m.
– Lära dig hur du skriver egna yogasagor.
– Ett bibliotek av asanas att kunna använda när du skriver sagor.
– Hur du enkelt kan leda Familjeyoga!

Under utbildningen finns det tid för samtal, problemlösning och vi delar med oss av tips. Ni får prova att undervisa varandra och du kommer känna dig redo att leda direkt efter denna utbildning.

Pris
Utbildningen kostar 4 995 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte mat och logi. Du bokar via hemsidan och får inom kort en faktura mailad till dig, fakturaavgift 30 kr. Det är möjligt att delbetala tre gånger mot 100 kr (admin kost) + 30 kr (faktavg) per faktura. Dock måste hela beloppet vara betalt innan utbildningstillfället.

Tider
Lördag 10.00-16.00
Söndag 9.00-15.00

Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt! Observera att vi kommer att stänga dörren kl.10 på lördagen och starta med en övning som tar ca 30 minuter. Om du skulle komma sent får du vänta kvar utanför tills vi öppnar dörren. Vi öppnar cirka 20 minuter innan start. Det är också viktigt att du kan medverka under hela dagarna för att tillgodogöra dig kursens innehåll. Vi tackar på förhand för visad hänsyn.

Hemuppgifter
Hemuppgifter att göra senast tre månader efter utbildningen kommer att presenteras under utbildningen. Hemuppgifterna består av att leda barnyogaklasser, gå på yogaklasser, skriva reflektioner och ge feedback samt skriva en egen barnyogasaga.

Lärare
Karin Chaikiat Sjödin

Praktisk information om utbildningen i Göteborg
Utbildningen hålls på Göteborgs Kundalinyogacenter. Spis, kyl, mikro och vattenkokare finns, liksom kokkärl, glas, porslin och bestick med mera. Här finns merlinoullmattor (Kundaliniyogamattor) att låna. Men ta gärna med en egen matta om du har. Lunch tar du med själv. Ta även med block, penna och en varm tröja/strumpor då man lätt blir kall mellan yogasagorna.

Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan kurstillfället.

Passar inte datumet?
Våra utbildningar har flera kursstarter varje år. Vi kan även varmt rekommendera utbildningen Diplomerad Tonårsyogaledare. Se alla kommande tillfällen här

Läs mer

Detaljer

Börjar:
6 april kl. 10:00
Slutar:
7 april kl. 16:00
Pris:
4995kr

Plats

Göteborgs Kundaliniyogacenter
Nordostpassagen 19
Göteborg,413 11Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.kundaliniyoga.se

Boka

Utbildning:
BY Gbg 190406