Barnyoga – Helsingborg 26-27 januari 2019

Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« All Evenemang

Barnyoga – Helsingborg 26-27 januari 2019

26 januari 2019 kl. 10:00 - 27 januari 2019 kl. 15:00

| 4995kr

Bli Diplomerad Barnyogaledare

Barnyoga är ett fantastiskt verktyg för att skapa tid och rum för våra barn att bara få vara barn. Vill du leda dessa klasser är detta utbildningen för dig. Våra deltagare är förskolepedagoger, lärare, yogalärare, föräldrar, mor- och farföräldrar med flera. Vi har redan diplomerat fler än 700 ledare i Sverige, Norge och Finland. Du behöver inga andra förkunskaper än att du är nyfiken på barn och yoga. Barnyogan vänder sig främst till barn i åldern 3-11 år.

En utbildning
Utbildningen sker i under två dagar och därefter genom hemuppgifter att göra inom tre månader.

Under utbildningen får du:
– Ett välskrivet kompendium.
– Fyra yogasagor med text och bild, andningsövningar, enkla meditationsövningar samt massage- och avslappningstekniker.
– Tips och idéer hur yogan kan integreras i barnens vardag.
– Praktiska råd om förberedelser, pedagogik och kommunikation.
– Möjlighet att köpa hjälpmedel i form av barnyogakort, massageolja m.m.
– Lära dig hur du skriver egna yogasagor.
– Ett bibliotek av asanas att kunna använda när du skriver sagor.
– Hur du enkelt kan leda Familjeyoga!

Under utbildningen finns det tid för samtal, problemlösning och vi delar med oss av tips. Ni får prova att undervisa varandra och du kommer känna dig redo att leda direkt efter denna utbildning.

Pris
Utbildningen kostar 4 995 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte mat och logi. Du bokar via hemsidan och får inom kort en faktura mailad till dig, fakturaavgift 30 kr. Det är möjligt att delbetala tre gånger mot 100 kr (admin kost) + 30 kr (faktavg) per faktura. Dock måste hela beloppet vara betalt innan utbildningstillfället.

Tider
Lördag 10.00-16.00
Söndag 9.00-15.00
Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt! Observera att vi kommer att stänga dörren kl.10 på lördagen och starta med en övning som tar ca 30 minuter. Om du skulle komma sent får du vänta kvar utanför tills vi öppnar dörren. Vi öppnar cirka 20 minuter innan start. Det är också viktigt att du kan medverka under hela dagarna för att tillgodogöra dig kursens innehåll. Vi tackar på förhand för visad hänsyn.

Hemuppgifter
Hemuppgifter att göra senast tre månader efter utbildningen kommer att presenteras under utbildningen. Hemuppgifterna består av att leda barnyogaklasser, gå på yogaklasser, skriva reflektioner och ge feedback samt skriva en egen barnyogasaga.

Lärare
Karin Chaikiat Sjödin

Praktisk information om utbildningen
Vi kommer att hålla till på fantastiska Yoga Ramlösa Brunn. Adressen till studion är Folke Bernadottes väg 443, Ramlösa. Lokalen ligger lättillgänglig oavsett hur du tar dig dit. Om du åker buss från Helsingborg, stannar linje 2 ca 100 meter ifrån lokalen. Om du åker tåg från Helsingborg ligger lokalen ca 10 minuters promenadväg från Ramlösa Station. Om du åker bil finns det bra parkeringsmöjligheter precis utanför huset. Och om du cyklar kan du njuta av ljuvlig natur på vägen.

Kläder och att ta med:

Bär mjuka och bekväma kläder. Vi yogar barfota. Ta med block och penna. Yogamattor finns på plats. Det är skönt att ha en varmare tröja och strumpor då man lätt blir kall mellan yogasagorna. Ta gärna med dig vattenflaska eller termos med lock, så du kan ta med dig något att dricka in i salen. Det kommer att finnas rawbollar eller liknande att köpa i studion.

Shopping:
Försäljning av Barnyogakort och andra barnyogatillbehör finns att köpa i anslutning till utbildningen. Endast swishbetalning!

Mat:
Mat och mellanmål tar du med själv. Om du vill köpa lunch ute så finns en thairestaurang www.ramlosa-wokexpress.se. Det finns också en pizzeria i närheten. Har du bil och kan tänka dig en liten sväng för god mat så finns Holy Greens (jättegoda sallader). City Gross och Ica ligger ungefär 7 minuters körväg.

Boende:
SAS Radisson, fantastiskt mysigt boende med bästa frukostbuffén eller STF Vandrarhem, ett budgetalternativ som ligger ganska nära lokalen och har fått högt betyg är https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-helsingborgmiatorp-hotell/

Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan kurstillfället.

Passar inte datumet?
Våra utbildningar har flera kursstarter varje år. Vi kan även varmt rekommendera utbildningen Diplomerad Tonårsyogaledare. Se alla kommande tillfällen här

Läs mer

Detaljer

Börjar:
26 januari 2019 kl. 10:00
Slutar:
27 januari 2019 kl. 15:00
Pris:
4995kr

Plats

Yoga Ramlösa Brunn
Folke Bernadottes väg 443
Ramlösa,Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.yogaramlosabrunn.se

Boka

Utbildning:
BY Helsingborg 190126