Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Barnyoga – Norrtälje 11-12 mars 2019

11 mars kl. 10:00 - 12 mars kl. 16:00

| 4995kr
Barn blåser tussilago

Bli Diplomerad Barnyogaledare

Barnyoga är ett fantastiskt verktyg för att skapa tid och rum för våra barn att bara få vara barn. Vill du leda dessa klasser är detta utbildningen för dig. Våra deltagare är förskolepedagoger, lärare, yogalärare, föräldrar, mor- och farföräldrar med flera. Vi har redan diplomerat fler än 700 ledare i Sverige, Norge och Finland. Du behöver inga andra förkunskaper än att du är nyfiken på barn och yoga. Barnyogan vänder sig främst till barn i åldern 3-11 år.

En utbildning
Utbildningen sker i under två dagar och därefter genom hemuppgifter att göra inom tre månader efter utbildningens start.

Under utbildningen får du:
– Ett välskrivet kompendium.
– Fyra yogasagor med text och bild, andningsövningar, enkla meditationsövningar samt massage- och avslappningstekniker.
– Tips och idéer hur yogan kan integreras i barnens vardag.
– Praktiska råd om förberedelser, pedagogik och kommunikation.
– Möjlighet att köpa hjälpmedel i form av barnyogakort, massageolja m.m.
– Lära dig hur du skriver egna yogasagor.
– Ett bibliotek av asanas att kunna använda när du skriver sagor.
– Hur du enkelt kan leda Familjeyoga!

Under hela utbildningen finns det generöst med tid för samtal, problemlösning och vi delar med oss av tips. Ni får prova att undervisa varandra och du kommer känna dig redo att leda direkt efter denna utbildning.

Pris
Utbildningen kostar 4 995 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte mat och logi. Du bokar via hemsidan och får inom kort en faktura mailad till dig, fakturaavgift 30 kr. Det är möjligt att delbetala tre gånger mot 100 kr (admin kost) + 30 kr (faktavg) per faktura. Dock måste hela beloppet vara betalt innan utbildningstillfället.

Tider
Måndag kl 10.00-16.00
Tisdag kl 9.00-16.00

Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt! Observera att vi kommer att stänga dörren kl.10 på måndagen och starta med en övning som tar ca 30 minuter. Om du skulle komma sent får du vänta kvar utanför tills vi öppnar dörren. Vi öppnar cirka 20 minuter innan start. Det är också viktigt att du kan medverka under hela dagarna för att tillgodogöra dig kursens innehåll. Vi tackar på förhand för visad hänsyn.

Hemuppgifter
Hemuppgifter att göra senast tre månader efter utbildningen kommer att presenteras under utbildningen. Hemuppgifterna består av att leda barnyogaklasser, gå på yogaklasser, skriva reflektioner och ge feedback samt skriva en egen barnyogasaga.

Lärare
Angelica Henriksson

Praktisk information om utbildningen i Norrtälje
Utbildningen hålls på Studio Karma, Kyrkogatan 11 i Norrtälje. Endast en timme med buss från Tekniska Högskolan i Stockholm. Yogastudion ligger 2 minuters promenad från Norrtälje busstation. Yogamatta får du låna på plats. Alternativet är att gå ut och luncha, restauranger och en ICA-butik finns i närheten. Vi har en dryg timmes lunch per dag som inkluderar en del uppgifter. Ta med block, penna och en varm tröja/strumpor då man lätt blir kall mellan yogasagorna. Boende kan du hitta via turistbyråns sida: http://www.roslagen.se/boende/ Jag kan varmt rekommendera Hvilans vandrarhem eller hotellet Åtellet, båda 5-10 min från studion. Boka boendet i god tid för bättre priser och för att garantera plats!

Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan kurstillfället.

Passar inte datumet?
Våra utbildningar har flera kursstarter varje år. Se alla kommande tillfällen här

Tips
Vi erbjuder även Tonårsyogaledarutbildningar – läs om den här

 

Läs mer

Detaljer

Börjar:
11 mars kl. 10:00
Slutar:
12 mars kl. 16:00
Pris:
4995kr

Plats

Studio Karma
Kyrkogatan 11
Norrtälje,76130Sverige
Telefon:
0176-20 93 23
Webbplats:
www.studiokarma.se