Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« All Evenemang

Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare – Stockholm 2020

31 januari kl. 09:00 - 2 februari kl. 16:30

| 14990kr

Barnyoga.com erbjuder Nordens enda Certifierade Barn- & Tonårsyogalärarutbildning med moduler som innehåller yogaprogram och teori från terapeutisk yoga. Utbildningen är registrerad hos Yoga Alliance och omfattar 95 timmar.

Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare för att kunna använda yoga som ett verktyg för att minska stress och oro bland barn och tonåringar i din närhet. Utbildningen vänder sig främst till åldrarna 3-16 år.

Vad du får under utbildningen

Ett välskrivet kompendium med yogans tekniker och praktik, så som grundläggande kunskaper om hur du undervisar yogans fysiska positioner, effektiva andnings- och avslappningsövningar anpassade för barn och tonåringar på ett tryggt och anpassat sätt. Generöst med tid för samtal och problemlösning och vi delar med oss av tips. Läs mer om Certifieringsutbildningens innehåll här

Vad du får efter utbildningen

– Ett välförtjänt diplom som Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare (pdf-format).
– Behörighet att registrera dig som RCYT (Registered Childrens Yoga Teacher) hos Yoga Alliance. Läs mer här
– Gå med i vårt fantastiska nätverk “Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare” på Facebook. Där samlas alla våra Certifierade Barn- & Tonårsyogalärare för att hålla kontakten, tipsa och hjälpa varandra.
– Bli listad på Barnyoga.coms community på hemsidan utan kostnad.

Upplägg

Utbildningen sker i under 2 x 3 dagar med hemuppgifter att göra innan och mellan tillfällena. Hemuppgifterna består av praktiska uppgifter och egenpraktik. Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan kurstillfället.

Förkunskaper

Det krävs att du är godkänd i Barn- & Tonårsyogaledarutbildningarna, har yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform och har erfarenheter av barn och unga för att delta på Certifieringsutbildningen. Du behöver även kunna visa upp ett begränsat registerutdrag.

Lärare

Angelica Henriksson och Josefin Wikström

Pris & Villkor

Utbildningen kostar 14 990 kronor per deltagare. Priset inkluderar moms och material men inte resa, mat och logi. Du bokar via hemsidan nedan. Delbetalning är möjlig – läs mer om Priser & Villkor här 

Erbjudande

Boka alla utbildningsdelar för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare nu så får du 5 000 kronor rabatt. Läs mer här

Datum & Tider

Certifieringen består av två utbildningstillfällen om tre dagar per tillfälle; 31 januari-2 februari samt 27-29 mars 2020.
Tider vid båda tillfällena:
Fredag 9.00-19.00
Lördag 9.00-19.00
Söndag 9.00-16.30

Viktig information

Vi ber dig vara förberedd på tre intensiva dagar per helg. Vi har valt att komprimera utbildningen för att minimera kostnader för eventuella övernattningar m.m. Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt. Vi startar med en övning som tar ca 30 minuter. Om du skulle komma sent får du vänta kvar utanför tills vi öppnar dörren. Det är också viktigt att du kan medverka under hela dagarna för att tillgodogöra dig utbildningens innehåll. Vi tackar på förhand för visad hänsyn!

Praktisk information om utbildningen i Stockholm

Utbildningen hålls på nya YogaShakti på Söder i Stockholm (Högbergsgatan 30 A, 116 20 Stockholm). Hit kommer du genom att ta tunnelbanan till Slussen eller Medborgarplatsen eller pendeltåg Södra station. Här finns spis, kyl och micro. Restauranger, caféer och butiker. Ta med yogamatta om du har annars finns några att låna på plats. Ta även med block och penna, samt varma kläder att ta på mellan yogaklasserna!

Passar inte datumet?

Se alla utbildningar här

Så funkar det

Detaljer

Börjar:
31 januari kl. 09:00
Slutar:
2 februari kl. 16:30
Pris:
14990kr
Evenemang Taggar:

Plats

YogaShakti, Stockholm
Högbergsgatan 30 A
Stockholm, 116 20 Sverige
+ Google Map

Boka

Utbildning:
Certifiering Sthlm 2020