Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« All Evenemang

Certifiering – Sthlm 31/1-2/2 & 27-29/3 2020

31 januari 2020 kl. 09:00 - 2 februari 2020 kl. 16:30

| 14990kr

Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare

Barnyoga.com erbjuder Nordens enda Certifierade Barn- & Tonårsyogalärarutbildning med moduler som innehåller yogaprogram och teori från terapeutisk yoga. Utbildningen är registrerad hos Yoga Alliance och omfattar 95 timmar.

Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare för att kunna använda yoga som ett verktyg för att minska stress och oro bland barn och tonåringar i din närhet. Utbildningen vänder sig främst till åldrarna 3-16 år.

Så funkar det

Vad du får under utbildningen

Ett välskrivet kompendium med yogans tekniker och praktik, så som grundläggande kunskaper om hur du undervisar yogans fysiska positioner, effektiva andnings- och avslappningsövningar anpassade för barn och tonåringar på ett tryggt och anpassat sätt. Generöst med tid för samtal och problemlösning och vi delar med oss av tips. Läs ännu mer om Certifieringsutbildningens innehåll här

Vad du får efter utbildningen

– Ett välförtjänt diplom som Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare (pdf-format).
– Behörighet att registrera dig som RCYT (Registered Childrens Yoga Teacher) hos Yoga Alliance. Läs mer här
– 
Tillgång till den låsta Facebook-sidan “Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare”. Där samlas alla våra Certifierade Barn- & Tonårsyogalärare för att hålla kontakten, tipsa och hjälpa varandra. Ett ovärderligt nätverk!
– Möjlighet att bli listad på Barnyoga.coms community på hemsidan utan kostnad.

Upplägg

Utbildningen sker i under 2 x 3 dagar med hemuppgifter att göra mellan tillfällena. Hemuppgifterna består av praktiska uppgifter och egenpraktik. Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan kurstillfället.

Förkunskaper

Det krävs att du yogat regelbundet i minst ett år i valfri yogaform, har erfarenheter av barn och unga samt vara godkänd i Barn- & Tonårsyogaledarutbildningarna för att delta på Certifieringsutbildningen. Du behöver även kunna visa upp ett begränsat registerutdrag inför Certifieringen.

Pris & Villkor

Certifieringen kostar 14 990 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte mat och logi. Du bokar via hemsidan och får inom kort en faktura mailad till dig, fakturaavgift 30 kr. Delbetalning är möjlig. Läs mer om Priser & Villkor här

Erbjudande

Boka alla utbildningsdelar för att bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare nu så får du 5 000 kronor rabatt. Läs mer här

Datum & Tider

Certifieringen består av två utbildningstillfällen om tre dagar per tillfälle 31 januari-2 februari samt 27-29 mars 2020.
Tider vid båda tillfällena:
Fredag 9.00-19.00
Lördag 9.00-19.00
Söndag 9.00-16.30
Vi ber dig vara förberedd på tre intensiva dagar per helg. Vi har valt att komprimera utbildningen för att minimera kostnader för eventuella övernattningar m.m. Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt! Vi öppnar cirka 20 minuter innan start. Observera att vi kommer att stänga dörren prick klockan 9 på fredagen och starta med en övning som tar ca 30 minuter. Om du skulle komma sent får du vänta kvar utanför tills vi öppnar dörren. Det är också viktigt att du kan medverka under hela dagarna för att tillgodogöra dig kursens innehåll. Vi tackar på förhand för visad hänsyn.

Lärare
Angelica Henriksson och Josefin Wikström

Passar inte datumen?

Ytterligare en certifiering kommer hösten 2020 men datumen släpps först hösten 2019. Se alla utbildningar här

Praktisk information om utbildningen i Stockholm
Utbildningen hålls på nya YogaShakti på Söder i Stockholm (Högbergsgatan 30 A, 116 20 Stockholm). Hit kommer du genom att ta tunnelbanan till Slussen eller Medborgarplatsen eller pendeltåg Södra station. Här finns spis, kyl och micro. Restauranger, caféer och butiker. Ta med yogamatta om du har annars finns några att låna på plats. Ta även med block och penna, samt varma kläder att ta på mellan yogaklasserna!

Läs mer

Detaljer

Börjar:
31 januari 2020 kl. 09:00
Slutar:
2 februari 2020 kl. 16:30
Pris:
14990kr

Plats

YogaShakti, Stockholm
Högbergsgatan 30 A
Stockholm,116 20Sverige
+ Google Map

Boka

Utbildning:
Cert sthlm jan-mar 2020