Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mera Barnyoga – Stockholm 10 oktober

10 oktober kl. 09:30 - 16:00

| kr1995

Workshopen Mera Barnyoga

Välkommen till workshopen Mera Barnyoga! För dig som redan är Diplomerad Barnyogaledare genom Barnyoga.com och vill ha fler yogasagor eller för dig som “bara är nyfiken” på våra utbildningar och vill ha inspiration.

En heldag i Barnyogans tecken med fokus på återhämtning. Du får nya yogasagor och avslappningar – som alla handlar om hur vi kan hämta ny energi genom aktiv vila och nedvarvning. Vi har också generöst med tid för samtal, nätverkande, problemlösningar och så delar vi som redan leder Barnyoga med oss av tips och trix.

Det kommer finnas möjligheter att köpa hjälpmedel i form av barnyogakort m.m i anslutning till Workshopen. Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan kurstillfället.

För vem?

För dig som är nyfiken på yoga för barn. Workshopen kan ses som en fortsättning till Barnyogaledarutbildningen eller som en inspiration för den som är nyfiken på våra utbildningar.

Pris & Villkor

“Mera Barnyoga” kostar 1 995 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte resa, mat och logi. Bokar du nu får du dessutom tillgång till delar av workshopen online efter utbildningen. Du bokar via hemsidan nedan. Läs mer om Priser & Villkor här 

Datum & Tider

Lördag 10 oktober kl 9.30-16.00
Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt! 

Mingel & “Yoga & Entreprenörskap”

I samband med workshopen “Mera Barnyoga” arrangeras även workshopen “Yoga & Entreprenörskap” samt en mingelkväll fredagen den 9 oktober. Minglet pågår 19.15-21.00 på fredagskvällen 9 oktober och är till för alla som deltagare 9-10 oktober men även för alla Diplomerade Barn- & Tonårsyogaledare genom Barnyoga.com

Läs mer om Minglet och boka din plats här.

Läs mer om Workshopen “Yoga & Entreprenörskap” och boka din plats här.

Lärare

Angelica Henriksson

Praktisk information om utbildningen i Stockholm

Utbildningen hålls på DansterapiCentrum på Östermalm i Stockholm (Skeppargatan 6). Hit kommer du antingen genom att ta tunnelbanan till Östermalm eller Kungsträdgården eller så går det både många bussar och spårvagnen hit. Du kan planera din resa på sl.se Här finns spis, kyl och micro. Restauranger, caféer och butiker finns i närheten. Yogamattor finns att låna på plats men så här i Coronatider uppmuntrar vi att du tar med egen matta, filt och kanske en kudde att sitta på. Ta även med block och penna, samt varma kläder att ta på mellan yogasagorna! Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan workshopens start.

Passar inte datumet eller orten?

Vi har många utbildningar varje år och på många olika orter – se alla utbildningar här. Utbildningen Diplomerad Barnyogaledare finns även som Distansutbildning – läs mer här

Detaljer

Datum:
10 oktober
Tid:
09:30 - 16:00
Pris:
kr1995

Plats

DansterapiCentrum, Östermalm, Stockholm
Skeppargatan 6
Stockholm, 114 52 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://www.dansterapicentrum.se

Boka

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MB 201010
1 995.00 kr
34 lediga platser