Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yoga & Entreprenörskap – 19 februari Live via Zoom

19 februari 2021 kl. 09:30 - 16:30

| kr3990

Workshopen Yoga & Entreprenörskap

Välkommen till en workshop i Yoga & Entreprenörskap. För dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag, är nyfiken på att starta eget inom yoga eller som har drivit eget med yoga som affärsidé en tid och vill ha hjälp med att komma vidare. Målet med workshopen är att stärka dig i din roll som yogaentreprenör och ge dig ett nätverk som kan stötta dig i framtiden. Innan den fysiska workshopen får du göra en del av workshopen på distans för att mesta delen av den fysiska workshopen ska bestå av övningar, samtal, diskussioner, problemlösning och nätverkande.

Pga rådande Coronaläge ställer vi helt om till utbildningar via Zoom varför även denna workshop kommer att ske via Zoom. Mer info kommer senast vecka 46.

Lanseringserbjudande

2 000 kr rabatt tom sista november, ord pris 5 990 kr. Se mer info nedan.

Upplägg

Innan den fysiska workshopen får du göra en workshop på distans som innehåller ett femtiotal lektioner med teori och övningar inför att vi träffas i Stockholm. Räkna med att du behöver cirka en heldag för att genomföra den men du kan givetvis dela upp den på flera dagar med kortare pass.

Den fysiska workshopen består en dag där vi varvar teori med övningar och diskussioner. Du deltar efter din nuvarande situation vare sig du är yogalärare, yogaledare eller nyfiken på att bli någon av dessa. Under hela workshopen finns det generöst med tid för samtal, problemlösning och vi delar med oss av tips till varandra. Samtliga deltagare får tillgång till en Facebookgrupp för nätverkande under och efter workshopen. Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan workshopen.

Vill du enbart göra workshopen på distans?

Klicka här för att läsa mer om enbart distansworkshopen.

För vem?

Workshopen är till för dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag, är nyfiken på att starta eget inom yoga eller för dig som redan driver eget med yoga som affärsidé och vill ha hjälp med att komma vidare!

Workshopen innehåller: 

– Yoga i verkligheten
– Rollen som yogaledare/yogalärare
– Dina värdeord/drivkrafter/USP/ditt varumärke
– Skapa en handlingsplan
– Hur du gör en affärsplan
– Hur du sätter smarta mål
– Om att sätta mål och visioner
– Marknad- och omvärldsanalys
– Hur man får kunder
– Prissättning, rabatter och villkor
– Så får du koll på din ekonomi
– Om att skapa ett hållbart företag
– Tips om hemsidor, appar, böcker, poddar med mera

Du kan påverka workshopen

Strax innan workshopen kommer du få ett välkomstmail och du kan då maila tillbaka dina frågor och funderingar så kommer workshopen försöka anpassas för att ge svar på så mycket som möjligt!

Lärare är Angelica Henriksson

Angelica Henriksson har varit egenföretagare sedan 2009. Hon har startat och drivit Norrtäljes yogastudio Studio Karma sedan 2010 men sålde verksamheten 2019. 2012 startade hon Barnyoga.com som utbildar den som vill lära sig leda Barn- & Tonårsyoga, ett företag som utbildar i hela Norden samt genom webbaserad Distansutbildningar. Hon har även gett utbildningar inom entreprenörskap, både genom Norrtälje kommuns Egen Sommar där unga 15-19 år får driva egna företag på sommarlovet samt utbildat yogalärare i entreprenörskap. Hon har uppmärksammats med utmärkelser som Årets Nyföretagare (Norrtälje kommun 2013), Årets unga kvinnliga företagare (Freija företagarförening 2015), Årets Hederspris (Norrtälje utveckling AB 2018) samt Årets Yogahäng (Yogagalan 2019).

Pris & Villkor

Den fysiska workshopen (inklusive distansworkshopen) kostar 5 990 kronor per deltagare, inklusive moms. Men bokar du senast 201130 får du 2 000 kr rabatt. Priset innefattar material men inte resa, mat och logi. Du bokar via hemsidan nedan. Läs mer om Priser & Villkor här 

Datum & Tider

Fredag 19 februari 2021 kl 9.30-16.30
Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt!

Praktisk information om utbildningen i Stockholm

Utbildningen hålls på DansterapiCentrum på Östermalm i Stockholm (Skeppargatan 6). Hit kommer du antingen genom att ta tunnelbanan till Östermalm eller Kungsträdgården eller så går det både många bussar och spårvagnen hit. Du kan planera din resa på sl.se Här finns spis, kyl och micro. Restauranger, caféer och butiker finns i närheten.  Ta även med block och penna/dator om du vill samt varma kläder då lokalen kan vara något kall! 

Sagt av tidigare deltagare

“Det du som lärare gör känns alltid som självupplevt och från en plats i dig där du vill förmedla din kunskap TILLSAMMANS med deltagarna. Jag kände mig sedd och lyssnad på och jag lämnade workshopen mer stärkt både som person och som företagare.”

“Jag blev inspirerad till att ta nästa steg i mitt företagande av workshopen. Både gällande hemsida, sociala medier och mod.”

“Det blir väldigt tydligt hur mycket mötet med de andra deltagarna ger som delar samma engagemang och genom att sammanstråla och utbyta erfarenheter växer vi både som lärare och elev!”

Detaljer

Datum:
19 februari 2021
Tid:
09:30 - 16:30
Pris:
kr3990

Plats

DansterapiCentrum, Östermalm, Stockholm
Skeppargatan 6
Stockholm, 114 52 Sverige
Webbplats:
http://www.dansterapicentrum.se

Boka

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
YE Sthlm 210219
3 990.00 kr
29 lediga platser