Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yoga & Entreprenörskap – Stockholm 9 oktober

9 oktober kl. 13:00 - 19:00

| kr1995

Workshopen Yoga & Entreprenörskap

Välkommen till en workshop i Yoga & Entreprenörskap. För dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag eller är nyfiken på att starta eget inom yoga. Vi kommer fokusera extra mycket på verksamheter för barn/tonåringar men principerna är detsamma för dig som har annan verksamhet inom yoga.

Workshopen innehåller: 

– Rollen som yogaledare/yogalärare
– Dina värdeord/drivkrafter/USP/ditt varumärke
– Skapa en handlingsplan
– Hur du gör en affärsplan
– Marknad- och omvärldsanalys
– Om att sätta mål och visioner
– Prissättning
– Om att skapa ett hållbart företag
– Mycket tid för frågor, diskussioner och övningar

Du kan påverka workshopen

Workshopens innehåll kommer att påverkas av dig som deltar. Genom att maila dina frågor och funderingar till info@barnyoga.com i samband med bokningen så kommer workshopen försöka anpassas för att ge svar på så mycket som möjligt!

Lärare är Angelica Henriksson

Angelica Henriksson har varit egenföretagare sedan 2009. Hon har startat och drivit Norrtäljes yogastudio Studio Karma sedan 2010 men sålde verksamheten 2019. 2012 startade hon Barnyoga.com som utbildar den som vill lära sig leda Barn- & Tonårsyoga, ett företag som utbildar i hela Norden samt genom webbaserad Distansutbildningar. Hon har även gett utbildningar inom entreprenörskap, både genom Norrtälje kommuns Egen Sommar där unga 15-19 år får driva egna företag på sommarlovet samt utbildat yogalärare i entreprenörskap. Hon har uppmärksammats med utmärkelser som Årets Nyföretagare (Norrtälje kommun 2013), Årets unga kvinnliga företagare (Freija företagarförening 2015), Årets Hederspris (Norrtälje utveckling AB 2018) samt Årets Yogahäng (Yogagalan 2019).

Upplägg

Workshopen består en dag där vi varvar teori med övningar och diskussioner. Inför workshopen kommer du få en del övningar som förbereder dig inför dagen för att du ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Du deltar efter din nuvarande situation vare sig du är yogalärare, yogaledare eller nyfiken på att bli någon av dessa. Under hela workshopen finns det generöst med tid för samtal, problemlösning och vi delar med oss av tips till varandra. Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan workshopen.

För vem?

Workshopen är till för dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag eller är nyfiken på att starta eget inom yoga. Vi kommer fokusera extra mycket på verksamheter för barn/tonåringar men principerna är detsamma för dig som har annan verksamhet inom yoga.

Pris & Villkor

Yoga & Entreprenörskap kostar 1 995 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte resa, mat och logi. Bokar du nu får du dessutom tillgång till delar av workshopen online efter utbildningen. Du bokar via hemsidan nedan. Läs mer om Priser & Villkor här 

Datum & Tider

Fredag 9 oktober 2020 kl 13.00-19.00
Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt!

Mingel & Mera Barnyoga

I samband med workshopen “Yoga & Entreprenörskap” arrangeras även workshopen “Mera Barnyoga” på lördagen 10 oktober samt en mingelkväll fredagen den 9 oktober. Läs mer om Workshopen “Mera Barnyoga” och boka din plats här.

Minglet pågår 19.15-21.00 och är till för alla som deltagare 9-10 oktober men även för alla Diplomerade Barn- & Tonårsyogaledare genom Barnyoga.com Vi kommer beställa mat till yogastudion, mer info om det kommer!

Deltar du både fredag och lördag så bjuder jag dig på minglet! Boka dig till minglet genom att skriva i bokningen att du vill komma – samt ev allergier!

Praktisk information om utbildningen i Stockholm

Utbildningen hålls på DansterapiCentrum på Östermalm i Stockholm (Skeppargatan 6). Hit kommer du antingen genom att ta tunnelbanan till Östermalm eller Kungsträdgården eller så går det både många bussar och spårvagnen hit. Du kan planera din resa på sl.se Här finns spis, kyl och micro. Restauranger, caféer och butiker finns i närheten.  Ta även med block och penna, samt varma kläder då lokalen kan vara något kall! Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan workshopens start.

Detaljer

Datum:
9 oktober
Tid:
13:00 - 19:00
Pris:
kr1995

Plats

DansterapiCentrum, Östermalm, Stockholm
Skeppargatan 6
Stockholm, 114 52 Sverige
Webbplats:
http://www.dansterapicentrum.se

Boka

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
YE Sthlm 201009
1 995.00 kr
12 lediga platser