Boka i tid, våra utbildningar blir oftast fullbelagda

Laddar Evenemang

« All Evenemang

Yoga & Entreprenörskap – Stockholm 20 maj

20 maj kl. 13:00 - 19:00

| 1995kr

Workshopen Yoga & Entreprenörskap

Välkommen till en workshop i Yoga & Entreprenörskap. För dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag eller är nyfiken på att starta eget inom yoga. Vi kommer fokusera extra mycket på verksamheter för barn/tonåringar men principerna är detsamma för dig som har annan verksamhet inom yoga.

Workshopen innehåller: 

– Rollen som yogaledare/yogalärare
– Dina värdeord/drivkrafter/USP/ditt varumärke
– Skapa en handlingsplan
– Hur du gör en affärsplan
– Marknad- och omvärldsanalys
– Om att sätta mål och visioner
– Prissättning
– Om att skapa ett hållbart företag
– Mycket tid för frågor, diskussioner och övningar

Du kan påverka workshopen

Workshopens innehåll kommer att påverkas av dig som deltar. Genom att maila dina frågor och funderingar till info@barnyoga.com i samband med bokningen så kommer workshopen försöka anpassas för att ge svar på så mycket som möjligt!

Lärare är Angelica Henriksson

Angelica Henriksson har varit egenföretagare sedan 2009. Hon har startat och drivit Norrtäljes yogastudio Studio Karma sedan 2010 men sålde verksamheten 2019. 2012 startade hon Barnyoga.com som utbildar den som vill lära sig leda Barn- & Tonårsyoga, ett företag som utbildar i hela Norden samt genom webbaserad Distansutbildningar. Hon har även gett utbildningar inom entreprenörskap, både genom Norrtälje kommuns Egen Sommar där unga 15-19 år får driva egna företag på sommarlovet samt utbildat yogalärare i entreprenörskap. Hon har uppmärksammats med utmärkelser som Årets Nyföretagare (Norrtälje kommun 2013), Årets unga kvinnliga företagare (Freija företagarförening 2015), Årets Hederspris (Norrtälje utveckling AB 2018) samt Året Yogahäng (Yogagalan 2019).

Upplägg

Workshopen består en dag där vi varvar teori med övningar och diskussioner. Inför workshopen kommer du få en del övningar som förbereder dig inför dagen för att du ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Du deltar efter din nuvarande situation vare sig du är yogalärare, yogaledare eller nyfiken på att bli någon av dessa. Under hela workshopen finns det generöst med tid för samtal, problemlösning och vi delar med oss av tips till varandra. Du får ett välkomstmail cirka en vecka innan workshopen.

För vem?

Workshopen är till för dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag eller är nyfiken på att starta eget inom yoga. Vi kommer fokusera extra mycket på verksamheter för barn/tonåringar men principerna är detsamma för dig som har annan verksamhet inom yoga.

Pris & Villkor

Yoga & Entreprenörskap kostar 1 995 kronor per deltagare, inklusive moms och innefattar material men inte resa, mat och logi. Boka tidigt-rabatt på 500 kronor gäller om du bokar senast 200131 – använd koden “WORKSHOP” i kassan för att ta del av rabatten. Bokar du båda workshopsen använder du koden “WORKSHOPS”. Du bokar via hemsidan nedan. Läs mer om Priser & Villkor här 

Datum & Tider

Fredag 28 februari 2020 kl 13.00-19.00
Vänligen kom i tid då vi börjar prick för att hinna med allt!

Mingel & Mera Barnyoga

I samband med workshopen “Yoga & Entreprenörskap” arrangeras även workshopen “Mera Barnyoga” på torsdagen 21 maj samt en mingelkväll onsdagen den 20 maj. Läs mer om Workshopen “Mera Barnyoga” och boka din plats här.

Minglet pågår 19.15-21.00 på YogaShakti och är till för alla som deltagare 20-21 maj men även för alla Diplomerade Barn- & Tonårsyogaledare genom Barnyoga.com Vi kommer beställa mat till yogastudion, mer info om det kommer!

Deltar du både onsdag och torsdag så bjuder jag dig på minglet! Boka dig till minglet genom att skriva i bokningen att du vill komma – samt ev allergier!

Praktisk information om utbildningen i Stockholm

Utbildningen hålls på nya YogaShakti på Söder i Stockholm (Högbergsgatan 30 A, 116 20 Stockholm). Hit kommer du genom att ta tunnelbanan till Slussen eller Medborgarplatsen eller pendeltåg Södra station. Här finns spis, kyl och micro. Restauranger, caféer och butiker. Yogamattor finns att låna på plats. Ta med block, penna och gärna varma kläder!

Detaljer

Datum:
20 maj
Tid:
13:00 - 19:00
Pris:
1995kr

Plats

YogaShakti, Stockholm
Högbergsgatan 30 A
Stockholm, 116 20 Sverige

Boka

Utbildning:
YE Sthlm 200229