Distansworkshopen Yoga & Entreprenörskap

Workshopen är till för dig som antingen är i starten/just har startat ditt eget företag, är nyfiken på att starta eget inom yoga eller för dig som redan driver eget med yoga som affärsidé och vill ha hjälp med att komma vidare. Workshopen sker helt på distans –  så du kan gå när och var du vill. Från din dator, surfplatta eller smartphone – i din egen takt.

Målet med workshopen är att stärka dig i din roll som yogaentreprenör och ge dig ett nätverk som kan stötta dig i framtiden.

Du har tillgång till materialet i ett helt år.

Lärare är Angelica Henriksson.

Starta workshopen nu

Distansworkshopen kostar 2 995 kr ink moms.

Workshopens innehåll

Workshopen består av ett femtiotal lektioner som består av en blandning av ljudfiler, text och videos om bland annat:

– Yoga i verkligheten
– Rollen som yogaledare/yogalärare
– Dina värdeord/drivkrafter/USP/ditt varumärke
– Skapa en handlingsplan
– Hur du gör en affärsplan
– Hur du sätter smarta mål
– Om att sätta mål och visioner

– Marknad- och omvärldsanalys
– Hur man får kunder
– Prissättning, rabatter och villkor
– Så får du koll på din ekonomi
– Om att skapa ett hållbart företag
– Tips om hemsidor, appar, böcker, poddar med mera

Nätverkande

En viktig del av workshopen är att skapa nätverk. Så du kommer få ta del av en Facebookgrupp som alla som går/har gått workshopen har tillgång till – för att vi ska bli starka tillsammans!

Lärare är Angelica Henriksson

Angelica Henriksson har varit egenföretagare sedan 2009. Hon har startat och drivit Norrtäljes yogastudio Studio Karma sedan 2010 men sålde verksamheten 2019. 2012 startade hon Barnyoga.com som utbildar den som vill lära sig leda Barn- & Tonårsyoga, ett företag som utbildar i hela Norden samt genom webbaserad Distansutbildningar.

Hon har även gett utbildningar inom entreprenörskap, både genom Norrtälje kommuns Egen Sommar där unga 15-19 år får driva egna företag på sommarlovet samt utbildat yogalärare i entreprenörskap.

Hon har uppmärksammats med utmärkelser som Årets Nyföretagare (Norrtälje kommun 2013), Årets unga kvinnliga företagare (Freija företagarförening 2015), Årets Hederspris (Norrtälje utveckling AB 2018) samt Årets Yogahäng (Yogagalan 2019).

Sagt av deltagare

“Det du som lärare gör känns alltid som självupplevt och från en plats i dig där du vill förmedla din kunskap TILLSAMMANS med deltagarna. Jag kände mig sedd och lyssnad på och jag lämnade workshopen mer stärkt både som person och som företagare.”

“Jag blev inspirerad till att ta nästa steg i mitt företagande av workshopen. Både gällande hemsida, sociala medier och mod.”