Yoga tillsammans

För dig som inte vill bli yogaledare utan endast vill yoga med barn i åldrarna 3-11 år.

Här får du en introduktion till Barnyogans underbara värld. Du får videos med två Yogasagor, tre andningsövningar, en enkel massageövning och en SagoNidra (avslappning).

Få tillgång till materialet i tre månader. Inga förkunskaper behövs.

Köp nu

Erbjudande: 50% rabatt.
Använd rabattkoden TILLSAMMANS i varukorgen.
Ord. pris 890 kr, giltigt tom 201130.

För vem?

För dig som vill yoga tillsammans med barnen i din närhet utan att utbilda dig till yogaledare eller yogalärare. Du behöver inga andra förkunskaper än att du är nyfiken på barn och yoga.

Vad du får

  • En introduktion till Barnyoga och Yogasagor.
  • Två videos med Yogasagor.
  • Tre andningsövningar “Andas som djuren”.
  • En enkel massage.
  • En SagoNidra (en avslappningssaga).
1 995 kr

Mera Barnyoga

För dig som redan är Diplomerad Barnyogaledare och vill ha mer inspiration. Du får förinspelade lektioner med fler Yogasagor, videos om stress och hjärnan, uppdateringar av Barnyoga.coms metoder, kort om Yoga Nidra m.m.

Starta Mera Barnyoga

2 995 kr

Yoga & Entreprenörskap

För dig som startar eget företag, är nyfiken på att starta eget eller för dig som redan driver eget med yoga som affärsidé och vill ha hjälp med att komma vidare. Målet med workshopen är att stärka dig i rollen som yogaentreprenör och ge dig ett nätverk som stöttning i framtiden.

Starta Yoga & Entreprenörskap

890 kr

Yoga tillsammans

För dig som inte vill bli Yogaledare men ändå vill yoga med barn. Här får du en introduktion till Barnyogans underbara värld. Du får videos med två Yogasagor, tre andningsövningar, en enkel massageövning och en SagoNidra (en avslappning för barn).

Starta Yoga Tillsammans