Redan yogaledare

Hej du Diplomerade Yogaledare!

Äntligen får jag bjuda in dig till BarnyogaCommunity!

Jag vet hur det är att gå en riktigt bra utbildning och känna att ja det här, det här kommer skapa förändringar i mitt liv! Och sedan kommer man hem och innan man vet ordet av är allt tillbaka till de vanliga hjulspåren…

Därför har jag drömt om att skapa BarnyogaCommunity – en medlemssida för alla Diplomerade Yogaledare som vill behålla kontakten, få mer stöd, pepp och inspiration och få fler Yogasagor.

Nu är den här! Och jag vill bjuda in dig – helt utan kostnad!

Hur går det till?

✔️ Du får tillgång till YogaBanken – en samling av tidigare deltagares yogasekvenser för barn och tonåringar som hela tiden fylls på.
✔️ Ungefär en gång i månaden får du inbjudan till en liveträff online för att ställa frågor om Barn- & Tonårsyoga direkt till Angelica. Om du inte kan medverka kan du sända in dina frågor innan och sedan se träffen i efterhand.
✔️ I en sluten Facebookgrupp har du tillgång till ett forum dynget runt för att ställa frågor, tipsa och dela erfarenheter med andra deltagare.

Vem kan vara med?

Du som är:

  • Diplomerad Barnyogaledare
  • Diplomerad Tonårsyogaledare
  • Diplomerad Yoga Nidra-ledare

sedan 2020 eller tidigare.

Bli medlem utan kostnad

Bli medlem i BarnyogaCommunity utan kostnad när du delar med dig av din yogaklass enligt nedan instruktion.

Hur går det till?

Lämna in minst en Yogasaga, en Yoga Nidra eller en Yogasekvens för Tonåringar till YogaBanken. Yogaklassen behöver vara den klassen du blev diplomerad med.

I Yogabanken har alla medlemmar i BarnyogaCommunity tillgång till alla inlämnade yogaklasser. Klasserna kan laddas ner och användas i sin helhet eller delvis.

Men då vi har gemensam respekt för våra medlemmar behöver du som vill använda en yogaklass för annat än privat bruk kontakta medlemmen och berätta hur du ska använda materialet och få ett godkännande av denne. Barnyoga.com äger inte rätten till materialet och är inte heller skyldig att säkerställa att materialet används enligt ovan överenskommelse.

Gör så här

Skriv till nedan uppgifter högst upp i din inlämning:

  • Yogaklassens namn:
  • För vilka åldrar den vänder sig till:
  • Syfte med klassen:
  • Ditt namn:
  • Din e-post:
  • Ditt mobilnummer:

Maila sedan din yogaklass som pdf till info@barnyoga.com

Vad händer sedan?

Du får ett välkomstmail till BarnyogaCommunity. Medlemssidan är tillsvidare helt gratis.

Varmt välkommen
Angelica